Wim van den Broek

Wim heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Hogeschool in Eindhoven en vervolgens zijn Nivra algemeen deel afgerond tijdens zijn eerste werkjaren. Daarna heeft hij zijn MBA behaald aan de Webster University omdat hij vanuit zijn visie met een breder gezichtsveld dan alleen financiën met het bedrijfsleven bezig wilde zijn.

In 1983 begonnen met werken voor MKB bedrijven, variërend in grootte van 100 tot 300 fte’s. Wim is als CEO/CFO grotendeels actief geweest in de Business to Business markt denk daarbij o.a. aan de branches engineering, wholesale, productie en services.

Het bedrijfsleven kenmerkt zich door veel vraagstukken voor de ondernemer die veroorzaakt worden door diverse invloeden, intern en extern. Wim vraagt de aandacht voor groeien in zijn regio. Door de jaren heen heeft Wim vele ondernemersvraagstukken van diverse aard opgelost en ook ervaren hoe het is om als eigen ondernemer te groeien van 50 man naar 300 man personeel. Professionele hulp is daarbij noodzakelijk volgens Wim.

Zijn visie is gericht op het samen oppakken van vraagstukken en deze op te lossen. Met de methodieken en groeistrategie producten van Z11made wil Wim de nodige handvatten bieden aan ondernemers in de regio. Hij is trots om ambassadeur te zijn van Z11made in dé groeiregio van Nederland.

Joop Sprenger

Joop heeft lang in het bankwezen gewerkt en meer dan vijfentwintig jaar in leidinggevende functies. Altijd met een focus op ondernemers. Over zichzelf zegt hij: “Ik sta voor het, in contact met de klant, bouwen aan structuur en kwaliteit in een organisatie.”

Ik houd van klanten, dynamiek en turbulente omgevingen. Het hoofd koel houden, overzicht krijgen en houden en gerichte actie ondernemen op de oorzaken van de problemen. Met mij krijg je een praktische en concrete aanpak vanuit een strategische visie op je organisatie. Kwaliteit in je organisatie geeft je mensen ook de mogelijkheid echte klantbeleving te leveren. Dat lukt het beste als de medewerkers ook goed in hun vel zitten en het naar de zin hebben in je organisatie. “Blije klanten door blije medewerkers!”.

Zijn ervaring varieert van lijnmanagement, projectmanagement en verandermanagement tot commercieel relatiemanagement. Joop’s ambitie is het leveren van de beste kwaliteit in alles wat hij doet. In zijn visie geeft kwaliteit tevreden en blije klanten en een verbetering van de efficiency wat uiteindelijk leidt tot een hoge klanttevredenheid, hogere opbrengsten en lagere kosten. Hij werkt graag in en met teams omdat het zijn ervaring is dat teamwork de beste resultaten geeft. Met zijn kennis en ervaring (van de groeistrategie producten van Z11made) wil Joop ondernemers in de regio helpen. Hij is trots om ambassadeur te zijn van Z11made in dé groeiregio van Nederland.