Bedrijfsadvies Gelderland

Z11made geeft bedrijfsadvies in Gelderland. Op deze pagina stellen we onze adviseurs in Gelderland en Utrecht voor. Heb jij een vraag voor een van onze bedrijfsadviseurs? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

Over Jan, bedrijfsadviseur in Gelderland

Barst jij van de ideeën en plannen, maar kom je daar niet aan toe door de waan van de dag? Misschien ben je ‘zo druk als een klein baasje’, terwijl je al lang geen klein baasje meer bent. Je hebt een gezond bedrijf dat flink gegroeid is, maar het slokt meer dan ‘gezonde’ energie op.
Ben jij dan het beste geholpen met een adviseur die heel precies weet hoe het moet en veel van jouw tijd vraagt? Die vervolgens een boekwerk oplevert met heel veel adviezen?

Of met een mede-ondernemer die jou praktisch helpt?

Geen adviseur, maar een groeistrateeg

Wij van Z11made zijn geen adviseur, maar een ‘praktische groeistrateeg’. Samen met jou maken we een (zelfmade) plan: het Z11Plan op één A3’tje. Lekker overzichtelijk en concreet.
Wij -jij en ik samen- voeren dat plan ook uit. Daardoor ontstaat er rust en ruimte in je hoofd. Dat merken je medewerkers, klanten en thuisfront. We doorbreken de negatieve spiraal. Je komt weer toe aan je ideeën en plannen. Niet meer de hele dag IN het bedrijf werken, maar ook AAN het bedrijf werken.
Met welk plan ben jij het best geholpen? Het boekwerk onder in jouw lade of een praktisch plan waarbij wij ook garant staan voor de uitvoering? Ik hoor het graag van je. Bel me eens voor een vrijblijvend gesprek!

Over Jacco, bedrijfsadviseur in Gelderland

Je hebt als ondernemer een mooi bedrijf neergezet en de afgelopen periode ben je door blijven groeien. Je hebt succes. Dan merk je dat bepaalde zaken niet meer vanzelf gaan en je in een nieuwe fase terecht bent gekomen.
Iedereen is alleen maar harder en meer gaan werken en de tijd om bezig te zijn hoe het beter en slimmer kan is er niet meer. Het kost je meer en meer tijd en energie, en als je eerlijk bent, eigenlijk teveel. En iedere keer denk je, het wordt beter, het komt goed… maar dit gaat niet gebeuren zonder er echt werk van te maken.

Stappen zetten
Hoe leid ik mijn bedrijf door deze fase? Hoe zorg ik er voor dat het werk weer echt leuk wordt voor mezelf en de mensen in mijn bedrijf zodat iedereen weer met plezier naar het werk gaat?
Ik ga je helpen met overzicht en structuur binnen je bedrijf. Altijd rekening houdend met het unieke DNA van jouw onderneming. Zodat jij weer rust krijgt om aan je bedrijf te werken en volop bezig kan zijn met groei.
Durf jij die stap te zetten? Ik sta samen met mijn enthousiaste collega’s van Z11made voor je klaar.

Wij geven bedrijfsadvies in Gelderland en horen graag wat jou bezighoudt

Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht
0 of 350