Bedrijfsadvies Gelderland

Z11made geeft bedrijfsadvies in Gelderland. Op deze pagina stellen we onze adviseur in Gelderland / Utrecht voor. Heb jij een vraag voor deze bedrijfsadviseur? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

Over Jan, bedrijfsadviseur in Gelderland

Barst jij van de ideeën en plannen, maar kom je daar niet aan toe door de waan van de dag? Misschien ben je ‘zo druk als een klein baasje’, terwijl je al lang geen klein baasje meer bent. Je hebt een gezond bedrijf dat flink gegroeid is, maar het slokt meer dan ‘gezonde’ energie op.
Ben jij dan het beste geholpen met een adviseur die heel precies weet hoe het moet en veel van jouw tijd vraagt? Die vervolgens een boekwerk oplevert met heel veel adviezen?

Of met een mede-ondernemer die jou praktisch helpt?

Geen adviseur, maar een groeistrateeg

Wij van Z11made zijn geen adviseur, maar een ‘praktische groeistrateeg’. Samen met jou maken we een (zelfmade) plan: het Z11Plan op één A3’tje. Lekker overzichtelijk en concreet.
Wij -jij en ik samen- voeren dat plan ook uit. Daardoor ontstaat er rust en ruimte in je hoofd. Dat merken je medewerkers, klanten en thuisfront. We doorbreken de negatieve spiraal. Je komt weer toe aan je ideeën en plannen. Niet meer de hele dag IN het bedrijf werken, maar ook AAN het bedrijf werken.
Met welk plan ben jij het best geholpen? Het boekwerk onder in jouw lade of een praktisch plan waarbij wij ook garant staan voor de uitvoering? Ik hoor het graag van je. Bel me eens voor een vrijblijvend gesprek!

Ik geef bedrijfsadvies in Gelderland en hoor graag wat jou bezighoudt

Naam
E-mailadres
Phone
Bericht
0 of 350