Stap 1. Het hoofdproces in beeld

In deze video heb je een sneak preview gezien van hoe je jouw proces in beeld kunt brengen door middel van Value Stream Mapping (VSM). VSM is het in kaart brengen van processen samen met jouw medewerkers. En wel zodanig dat je medewerkers het proces snel en in één keer goed uitvoeren. 

Zodat jij als ondernemer weet dat iedereen doet wat van hen verwacht wordt. Dat degene die iets krijgt van een collega, weet wat hij krijgt. Eomgekeerd: dat de ander ook weet wat hij moet aanleveren. Dit alles is cruciaal om snel en in één keer goed een klantwens in vervulling te laten gaan. De klant is immers het uitgangspunt bij processen! 

Wil jij nu aan de slag met het uitzoeken waar de verspilling in je bedrijf zit en waar jij waarde kunt toevoegen? Voor 99,- excl. btw ontvang je een digitaal werkboek, 8 praktische video's en duidelijke opdrachten om direct samen met je medewerkers aan de slag te gaan. 

We weten dat je druk bent, dus we hebben de video's kort en efficiënt opgezet. Zo kun je optimaal gebruikmaken van jouw beschikbare tijd en die van je medewerkers.