[html ]

Wil je meer weten over de ondersteuning die wij je kunnen bieden? Kijk dan eens naar onderstaand filmpje.

Klant kort aan het woord: (zie referentie filmpjes)

Dé groeispecialist voor het MKB.

Z11made voor het MKB

Ondernemers die bij Z11made (Zelfmade) klant zijn, weten dat méér van hetzelfde doen en nóg harder werken niet altijd leidt tot meer groei van je bedrijf. Hun klanten of medewerkers klaagden over lange levertijden, te veel fouten of te hoge werkdruk. De balans werk-privé was voor de ondernemer persoonlijk niet meer in evenwicht. Kort gezegd, om verder te groeien moet je het bedrijf anders organiseren. Dit is een groeigrens en dat betekent dat je als ondernemer het overzicht kwijt raakt en er signalen in en buiten je bedrijf zijn die om actie vragen.


ACTIE: GRATIS QUICKSCAN OM JOUW BEDRIJF TOEKOMSTBESTENDIG TE MAKEN

De coronacrisis heeft de economie en samenleving flink op zijn kop gezet. Deze periode is het moment om als ondernemer eens goed in de spiegel te kijken en tijd vrij te maken om je bedrijf toekomstbestendig te maken.

Heb jij als ondernemer jezelf al eens de volgende vragen gesteld:

1. Welke invloed heeft deze crisis op jouw klanten? Waar worden zij mee geconfronteerd?

2. En wat betekent dit voor jouw branche, jouw bedrijf en jij als ondernemer?

3. Kun je door op de oude weg of is er een nieuwe koers nodig?

Lees hier verder.

 

 

 

 


 

 

Hoe herken je een groeigrens:

  • klantbeloften kun je niet meer nakomen
  • ontevreden personeel, groter verloop of zelfs uitval van personeel
  • je wordt regelmatig verrast
  • de sfeer in je organisatie neemt af
  • meer hoofdpijn dan voorheen
  • geen overzicht meer
  • privé en zakelijk zijn niet meer in balans
  • vragen om meer duidelijkheid, meer leiding, meer proces, kortom meer organisatie!

 

Z11made andere aanpak

Je moet zaken ánders aan gaan pakken. Niet nóg harder werken maar slimmer werken en organiseren. Daar zijn onze groeistrategie producten op gericht. Een praktische aanpak die gericht is op het zelf realiseren van een nieuwe aanpak binnen je bedrijf. Je bent immers ondernemer geworden om zelf aan het roer te staan. Een turn-around maken is cruciaal bij het bereiken van de groeigrens van je bedrijf. Deze verandering begint bij jezelf en met hulp van onze groeispecialisten gaat ook jou dat lukken. Voor je groeiende bedrijf en vaak ook voor jou als ondernemer is dit nieuw en onbekend. Voor onze groeispecialisten is dit dagelijkse kost, ze weten wat nodig is, maar ook wat jij als ondernemer meemaakt.

;

 

Positie Z11-ie

Met onze methode brengen wij in beeld hoe je deze zaken hebt georganiseerd en op welk niveau je organisatie zich bevindt ten opzichte van een grote groep bedrijven die al in kaart zijn gebracht. Ook krijg je inzicht in hoeverre je bedrijf een lerende organisatie is, je eventueel klaar bent voor de volgende stap en wat je moet doen om met je bedrijf verder te kunnen groeien. Wij sluiten af met concrete aanbevelingen. Bij deze vervolgprojecten helpen we je graag indien gewenst. Maak dus de Z11-ie en weet waar je staat!

Als je weet waar je staat, kun je bepalen waar je gaat!

:

Wil je Actie in je zaak en Rust in je hoofd?

Voor dat we verder gaan, mogen wij je eerste een kop koffie aanbieden?

Zullen we dan meteen eens praten over de kwaliteit van de COFÉ van jouw bedrijf? COFÉ staat in dit geval voor Commercie, Organisatie, Financiën en de Entrepreneur*. De vier ingrediënten van elke organisatie. Jouw COFÉ kan sterk en zoet zijn maar ook slap en smaakloos. Of ben je nog altijd op zoek naar het perfecte kopje COFÉ en lukt het maar niet? Jij bepaalt hoe je COFÉ gezet wordt en hoe die smaakt. De zwakste van de vier ingrediënten bepaalt het niveau van de COFÉ van je totale bedrijf.

Weet jij welk ingrediënt de rem op jouw bedrijf zet? Wil je hulp bij het weghalen van deze rem? Neem dan even contact met ons op.[/html]

[fluid][html ]