Online masterclass
“Zo krijg je gemotiveerd personeel”

Gratis online masterclass voor drukke mkb-ondernemers die hun personeel graag meer willen motiveren.

3 februari 2022

15:00 of 19.30u (naar keuze)

22
Dagen
:
 
10
Uren
:
 
02
Minuten
:
 
40
Seconden

You missed out!

Wat kun je verwachten van de masterclass?

De huidige situatie brengt onrust met zich mee.  

Neemt de klantenstroom in je bedrijf toe en zorgt deze drukte voor spanning, onrust en demotivatie onder het personeel?
Merk je dat er onrust is in je bedrijf, dat er veel tijd verloren gaat aan gedoe? Zijn je mensen aan het klagen over jou en elkaar?
Als je personeel zich niet meer laat zien in de kantine of bij bijeenkomsten, niet meer bereid is dat extra stapje extra te zetten, dan is het nu de hoogste tijd om het tij te keren.

In deze online masterclass van 1 uur krijg je handvatten om de rust weer in je bedrijf te brengen en de sfeer te verbeteren. Na deze interactieve masterclass weet jij wat je kunt doen om je personeel te motiveren, zodat jullie bestaande en nieuwe klanten de goede kwaliteit krijgen die ze gewend zijn van jullie.

Wil jij je personeel beter motiveren? Dan is deze masterclass wat voor jou!

Dit levert jouw deelname op: 

Bewustwording

Je krijgt meer inzicht in de bijdrage die jij als ondernemer levert aan de sfeer in jouw bedrijf. Je weet wat jij zelf op korte en langere termijn kunt doen om je personeel weer energiek en gemotiveerd aan het werk te zien.

Inzicht in de werkwijze van andere ondernemers

Twee ondernemers delen hun persoonlijke verhaal over hoe hun personeel steeds minder gemotiveerd was en wat de impact daarvan was op hen als eigenaar en op de bedrijfsresultaten. Ook vertellen ze wat ze hebben gedaan om hun personeel weer te motiveren.

Praktische handvatten

Je ontvangt toepasbare handvatten en tips uit de directe praktijk over hoe jij je mensen weer energie geeft. Zo verbetert de sfeer onderling, willen je mensen graag bij je (blijven) werken en trek je eenvoudiger nieuw personeel aan.

Over de masterclass

Er zijn twee online masterclasses op 3 februari. Je kunt kiezen uit de tijdstippen: 15.00u en 19.30u. De masterclass is interactief. Je kunt meepraten als je wilt. 

  • Hoe je de sfeer in je bedrijf in een paar stappen al kunt verbeteren
  • Wat een speculaasje met het motiveren van personeel te maken heeft
  • Hoe je energievreters en energiegevers herkent binnen je bedrijf 
  • Wat jij kunt doen om gemotiveerd personeel te behouden en nieuw personeel aan te trekken... en nog veel meer!
Insert Testimonial

"Ondanks, of dankzij de coronacrisis groeide mijn bedrijf als een speer. Mijn medewerkers leken het tempo echter niet bij te houden. De motivatie was minder dan ooit en ik wist niet wat hier mee te doen. Via een netwerkcontact ben ik in contact gekomen met Z11made. De groeistrategen van Z11made leerden me niet alleen te luisteren naar mijn medewerkers, maar ook beter te gaan begrijpen wat ze eigenlijk bedoelen.

Deze eigen inbreng van de medewerkers geeft ze een gevoel van verbinding met het bedrijf waardoor de motivatie gegroeid is en we samen verder kunnen groeien. Ik ben heel tevreden met de manier hoe Z11made dit samen met mij en mijn medewerkers heeft opgepakt.

Henk, webshopeigenaar

jouw webinar hosts

Gerald en Wilbert

Wij zijn Gerald en Wilbert van Z11made. Sinds 1999 helpen wij samen met 7 partners MKB-ondernemers om weer grip op de groei in hun bedrijf te krijgen. Gemotiveerd personeel is bij bijna al onze klanten een belangrijk thema.