De praktische hulp die wij leveren aan MKB ondernemers is theoretisch onderbouwd en stoelt op onderzoek, kennis, vaardigheid en ervaringen van ondernemers en deskundigen. De kennis- en vaardigheden die wij toepassen worden primair getoetst door ondernemers, maar ook door wetenschappers en ervaringsdeskundigen. Wij maken hierbij graag gebruik van onderstaande hoogleraren en specialisten. Wij zijn dankbaar voor hun voortdurende, positief kritische inbreng waardoor onze dienstverlening aan mkb-ondernemers continu groeit.

 

peter van elstPeter van Elst

Een specialist op het gebied van sales. Peter onderscheidt zich door het aanreiken van praktische “tips en tricks” om verkoop effectiever te maken. Focus ligt op 1:1 ondersteunen van de opdrachtgever, zodat er ook direct resultaat geboekt wordt.

Peter heeft ervaring opgedaan bij beursgenoteerde organisaties maar ook bij mkb-ondernemingen. Hoe maak ik een commerciële afspraak? Hoe krijg ik meer structuur in mijn eigen verkoop? Hoe close ik de deal? Vragen waar Peter actief kan luisteren en steekhoudende tips geeft.

Peter is opgeleid in de pedagogiek met specialisatie in de andragogiek. Nadien aangevuld met toegepaste, commerciële en algemene managementtrainingen.

 

Professor Dr. Toni Sfirtsis   

Toni is expert op het gebied van strategische innovatie (Value Innovation, Business Innovation & Management Innovation). Hij heeft zich de afgelopen twintig jaar vooral beziggehouden met het adviseren en ondersteunen van organisaties in het vaststellen van hun toekomstige innovatie ruimte en deze te vertalen naar concrete management keuzes en de implementatie ervan.

Hij is een veelgevraagde spreker op het gebied van strategische innovatie en doceert Strategische Executie aan de Universiteit van Antwerpen, Innovatie Management aan Tias Business School en Strategische Marketing aan de Business School Nederland.

 

Lector Dr. Ir. Ton van Kollenburg

Professor Improving Business at Avans University of Applied Sciences and Managing Director at Protean.

Ton is verbonden aan de Avans Hogeschool in o.a. Breda en ‘s Hertogenbosch. Als hoogleraar Improving Business is hij bezig met het praktijkgericht verbeteren van o.a. mkb-bedrijven. Of het nu gaat over productlijnen of een betere administratieve organisatie, de kern blijft hierbij het vermijden van verspillingen. Ton helpt Z11 made met het optimaliseren van training en coaching en ondersteunt mkb-bedrijven om hun organisatie nog efficiënter en effectiever in te richten.