Actie in je zaak, rust in het hoofd

Door onze praktische aanpak weten we snel resultaat voor jou te realiseren. Je bedrijf groeit weer door en belangrijk, je staat weer zelf aan het roer. Je weet waar je staat en je weet waar je met je bedrijf naartoe gaat.

De visie van Z11made

Wij zijn een franchise organisatie voor professionele groeibegeleiding van het mkb in Nederland. In 2025 hebben we 80 partners en begeleiden we 80% van onze doelgroep. Onze kernkwaliteit is de verbinding tussen werkplezier en realisatie van doelen. Praktische groeistrategen doorbreken patronen.

Durf jij in het veranderproces te stappen?

Als ondernemer kun je, juist door zakelijke successen, tegen een muur oplopen. Omdat je niet ziet of weet hoe je verder moet. Het is een muur waar je niet overheen kunt kijken of klimmen, tenzij je een handig zetje krijgt van een professional. Wij hebben ervaring met het slechten van die muur. Dat doen wij door te luisteren. Door vragen te stellen. Want uiteindelijk is de oplossing bij jóú te vinden.

Verandering teweegbrengen kan vervelend zijn. Een keiharde confrontatie met jezelf; als mens én als ondernemer. Wat vind ik nog leuk aan ondernemen? Doe ik (dagelijks) nog wel waar ik goed in ben? Je houdt jezelf een spreekwoordelijke spiegel voor en wat je ziet zal niet altijd even fijn zijn.

Maar goed… That’s part of the deal.

Wat die deal is?

Met onze praktische en pragmatische aanpak boeken wij snel resultaat. Namelijk, jouw bedrijf groeit door en jij hebt de regie weer in handen: je weet waar je met de onderneming heen wilt. Dát is resultaat, dát is hoe Z11made werkt: actie in je zaak, rust in het hoofd.

Wat zeggen onze klanten? 
1. Ik word gehoord, Z11made begrijpt mij.

2. Ik word erkend en krijg een compliment.

3. Het besef: eigenlijk heb ik een luxeprobleem, ik doe al jaren iets goed.

4. De situatie waarin ik verkeer is niet uniek. Er is een oplossing.

Het team van Z11made

Z11made is een bedrijf dat zich sinds 1999 bezig houdt met groeistrategieën in het mkb. Wij zijn praktische groeistrategen, gespecialiseerd in bedrijven die door willen groeien.
Wij helpen hardgroeiende mkb-ondernemers met 10 medewerkers of meer. Door onze praktische aanpak weten we snel resultaat te realiseren. Je bedrijf groeit weer door en belangrijk: je staat weer zelf aan het roer. Je weet waar je staat en je weet waar je met je bedrijf naartoe gaat.

GERALD VAN KOLLENBORG - Z11Made

Gerald van Kollenburg

eigenaar

WILBERT MOORMAN - Z11Made

Wilbert moorman

eigenaar

FRANS PEREY - Z11Made

Frans Perey

limburg

ROB MROFCYNSKI - Z11Made

rob Mrofcynski

noord-brabant

PIETER VAN OOSTERHOUT - Z11Made

pieter van oosterhout

NOORD-BRABANT

DIRK MULLER - Z11made

dirk muller

NOORD-BRABANT

SJON VAN KEMENADE - Z11Made

SJON VAN KEMENADE

NOORD-BRABANT

JAN VEENBRINK - Z11Made

JAN VEENBRINK

GELDERLAND/ UTRECHT

Onze klanten vertellen

Enkele klanten vertellen wat de samenwerking met Z11made ze heeft opgeleverd. Meer weten over onze klanten en de branches waarin wij werken? Klik dan hier.

Boottotaal

Boottotaal is de grootste watersport webshop van Nederland, van en voor watersportliefhebbers. 

Boottotaal

Amisel Metaal

Amisel Metaal is specialist in het ontwikkelen en vervaardigen van producten of onderdelen gemaakt van staal of non-ferro.

amisel-logo_kleur

ABC Scherm

Levert unieke digitale oplossingen voor evenementen, bedrijven, organisaties en particulieren. Verhuurt led schermen om zo een live verslag van een evenement, uitslag van een sportevenement en actuele informatie van de organisatie aan te bieden.

ABCscherm_logometslogan

De missie van Z11made

Gerald en Wilbert zijn de eigenaren van Z11made. Zij zijn sinds 2008 samen actief en een paar jaar later gestart met Z11made.

Gerald en Wilbert: “Samen Z11made, samen delen, samen leren”.

Golden Circle van Simon Sinek
  • Dankbaar, we zijn bevoorrecht met een rugzak kennis en ervaring
  • Niets doen is een straf, dus aan de slag met die rugzak!
  • We willen mkb-ondernemers in Nederland helpen, 80% van het bruto binnenlands product
  • We geloven in het doorbreken van patronen
  • Onafhankelijkheid is een groot goed. Maar tegelijkertijd beseffen we dat we samen meer kunnen bereiken dan ieder individueel

Hier geloven wij in

Mensen bestaan omdat ze fysiek en psychisch groeien. Hiervoor moet je actie ondernemen en elkaar helpen door het delen van vaardigheden, kennis en ervaring. Daar geloven wij in. 

Leren en delen biedt meerwaarde voor het collectief én het individu. Daarmee faciliteren we ondernemers met de 'Next Step' in hun bedrijf en groeien wij zelf ook. 

Onze kernwaarden

Onze diepgewortelde overtuigingen en principes. Richtinggevend, ze kleuren onze why. We hebben ze scherp gedefinieerd en hanteren ze als toetssteen. Ze leiden ons, in combinatie met onze why, de juiste kant op. En weerhouden ons van dilemma’s.

Persoonlijk
Probleemoplossend
Praktisch
Procesbegeleiding (verbinding ratio – emotie)
Presteren

Wilbert

In 2016 ben ik vol overtuiging in een avontuur gestapt. Nog één keer de schouders er onder, alles uit m’n leven halen wat erin zit!
Ik raakte gefascineerd door mkb-ondernemers die worstelden met de vraag: hoe houd ik de groei van mijn bedrijf bij? Ik besloot deze ondernemers te gaan helpen door ze te spiegelen en uitdagende vragen te stellen.
Zelf heb ik ook een paar keer in mijn leven geworsteld met groeipijn. Ik weet dus hoe het voelt, maar ik heb ervaren hoe je dat ongemak in je voordeel kunt ombuigen.
Bij Z11made leveren we jou ‘een uurtje per dag extra’ waardoor ondernemers met voldoening de volgende, succesvolle stap kunnen zetten in hun leven. Eén van onze klanten met een watersportwebshop gaf het treffend aan: “We groeiden zo hard, dat we helemaal geen tijd meer hadden voor onze passie, zélf varen. Daar hebben we nu, na de samenwerking met Z11made, eindelijk weer de rust en de tijd voor.”
Wij helpen jou ook graag. Gaan we samen het avontuur aan of blijf je worstelen?

Gerald

Ik geloof in een veilige en gezonde wereld, waar iedereen gelijk is en waar je in vrijheid kunt leven. Waar de voorzieningen goed zijn en waar je plezier kan en mag hebben. Aan zo’n wereld wil ik een bijdrage leveren.
Ik zoek mensen om me heen die daar ook aan willen werken. De betere ondernemers. Zij die hierin willen investeren, doelen willen stellen en blijvend succesvol willen zijn.
De groeiende mkb-ondernemers kunnen het verschil maken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de omgeving. Deze wereldverbeteraars wil ik helpen als ze even vastlopen of een zetje nodig hebben. Met als resultaat niet een tijdelijk, maar blijvend succes voor de ondernemer.
Een groeiend bedrijf goed leiden is niet makkelijk. Daarom biedt Z11made diverse hulpmiddelen om zoveel mogelijk ondernemers daarbij te helpen.
Bewezen is dat de Z11made methode voor de onderneming meer groei oplevert, het bedrijf een stabieler fundament krijgt en dat het personeel er met meer plezier werkt.
Ken of ben jij een mkb-ondernemer voor wie het de moeite waard is om met ons mee te groeien?

Onze kennispartners en ambassadeurs

De praktische hulp die wij leveren aan mkb-ondernemers is theoretisch onderbouwd en stoelt op onderzoek, kennis, vaardigheid en ervaringen van ondernemers en deskundigen. De kennis- en vaardigheden die wij toepassen worden primair getoetst door ondernemers, maar ook door wetenschappers en ervaringsdeskundigen. Wij maken hierbij graag gebruik van onderstaande hoogleraren en specialisten. Wij zijn dankbaar voor hun voortdurende, positief-kritische inbreng waardoor onze dienstverlening aan mkb-ondernemers continu groeit.

peter van elst

Peter van elst

Peter is een specialist op het gebied van sales. Hij onderscheidt zich door het aanreiken van praktische “tips en tricks” om verkoop effectiever te maken. Focus ligt op 1:1 ondersteunen van de opdrachtgever, zodat er ook direct resultaat geboekt wordt.

Peter heeft ervaring opgedaan bij beursgenoteerde organisaties maar ook bij mkb-ondernemingen. Hoe maak ik een commerciële afspraak? Hoe krijg ik meer structuur in mijn eigen verkoop? Hoe close ik de deal? Vragen waar Peter actief luistert en steekhoudende tips geeft.

Professor Dr. Toni Sfirtsis

PROFESSOR DR. TONI SFIRTSIS

Toni is expert op het gebied van strategische innovatie (Value Innovation, Business Innovation & Management Innovation). Hij is een veelgevraagde spreker op het gebied van strategische innovatie en doceert Strategische Executie aan de Universiteit van Antwerpen, Innovatie Management aan Tias Business School en Strategische Marketing aan de Business School Nederland.

Lector Dr. Ir. Ton van Kollenburg

Lector Dr. Ir. Ton van Kollenburg

Professor Improving Business at Avans University of Applied Sciences and Managing Director at Protean. Ton is verbonden aan de Avans Hogeschool. Als hoogleraar Improving Business is hij bezig met het praktijkgericht verbeteren van o.a. mkb-bedrijven. Of het nu gaat over productlijnen of een betere administratieve organisatie, de kern blijft hierbij het vermijden van verspillingen.

WIm van den Broek

wim van den broek

Wim heeft bedrijfseconomie gestudeerd aan de Hogeschool in Eindhoven en vervolgens zijn Nivra algemeen deel afgerond tijdens zijn eerste werkjaren. Daarna heeft hij zijn MBA behaald aan de Webster University, omdat hij vanuit zijn visie met een breder gezichtsveld dan alleen financiën met het bedrijfsleven bezig wilde zijn. Met de methodieken en groeistrategie producten van Z11made wil Wim de nodige handvatten bieden aan ondernemers in de regio. Hij is trots om ambassadeur te zijn van Z11made in dé groeiregio's van Nederland.

Joost Sprenger

joop sprenger

Joop heeft lang in het bankwezen gewerkt en meer dan vijfentwintig jaar in leidinggevende functies. Altijd met een focus op ondernemers. Over zichzelf zegt hij: “Ik sta voor het, in contact met de klant, bouwen aan structuur en kwaliteit in een organisatie.”

Met zijn kennis en ervaring (van de groeistrategie producten van Z11made) wil Joop ondernemers in de regio helpen. Hij is trots om ambassadeur te zijn van Z11made in dé groeiregio's van Nederland.

Onze netwerkpartners

Naast training en begeleiding beschikken wij over een netwerk die 95% van alle (niet product-specifieke) vragen kunnen beantwoorden. We selecteren professionele, ervaren partijen. En regelen prijs en condities waardoor je onze partners met een gerust hart in kunt zetten. Ook zij zetten je als ondernemer en jouw onderneming centraal!

    

nlgroeit - maakt ondernemers groter
Logo Teamrol indexator