Een paasvideo voor jou

Deze video is voor jou, omdat ik je fijne paasdagen wil wensen.

Ik heb een persoonlijke boodschap voor je én aan het eind heb ik nog iets leuk voor je. Hoe is het bij jou de afgelopen periode gegaan? Ik heb me de afgelopen tijd steeds meer verdiept in de verbinding tussen werkplezier en de realisatie van doelen. 

''Waarom doe ik eigenlijk wat ik doe?'' is een vraag waarover ik veel heb nagedacht. Waarom ben ik Z11made begonnen? Of: waarom ben ik eigenlijk begonnen met ondernemen? 

Ik geloof namelijk in een veilige en gezonde wereld, waar iedereen gelijk is en waar je in vrijheid kunt leven...

Waar de voorzieningen goed zijn en waar je plezier kan en mag hebben. Aan zo’n wereld wil ik een bijdrage leveren. Ik zoek mensen om me heen die daar ook aan willen werken. De betere ondernemers.

Samen werken, samen plezier hebben en samen successen behalen. Maar soms gaat het niet allemaal vanzelf. En heb je een steuntje in de rug nodig. Een groeiend bedrijf leiden is namelijk niet makkelijk. 

Maar de groeiende mkb-ondernemers kunnen het verschil maken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de omgeving. En deze wereldverbeteraars wil ik helpen als ze dat ene zetje even nodig hebben. Met als resultaat niet een tijdelijk, maar blijvend succes voor de ondernemer.

Ook ik heb hiermee te maken gehad. Ik ervaarde soms zoveel onrust dat ik na ging denken of ik er nog wel echt plezier in had. Hoe zit dat bij jou? Is dit herkenbaar voor je? Heb je je wel eens afgevraagd of je nog plezier hebt in je werk?

In onze online masterclass van komende woensdag staat het thema ''Werkplezier'' centraal. We gaan o.a. in gesprek met andere ondernemers over hun uitdaging rondom werkplezier. Je krijgt tips en handvatten van ons, zodat jij en alle medewerkers samen met plezier kunnen werken. En daarvoor nodig ik je graag uit. 

Leuk om elkaar komende woensdag te ontmoeten! 

Ik wens jou en je medewerkers heel veel werkplezier toe. Want het brengt je zoveel. Dit weekend neem ik even vrij. Even rust en tijd doorbrengen met mijn dierbaren. Met vrienden en familie. Zodat ik dinsdag weer volop aan de gang kan in mijn bedrijf. Hopelijk doe jij dat ook.

Ik wens je hele fijne paasdagen toe. In verbondenheid met al je dierbaren.