Direct meer rust in je hoofd en actie in je zaak

Groeien kan op vele manieren. Maar als groei chaos wordt, is het niet meer fijn. Ben jij hard gegroeid en wil jij nu weer grip krijgen op je bedrijf?

We luisteren naar je in dit gesprek. Onze kracht is dat wij snel tot de kern kunnen komen, ook al vuur je nog zo'n berg informatie op ons af. We geven je direct wat tips die je lucht geven en je helpen om een stap in de goede richting te zetten.


"Dit gesprek geeft direct  rust. Ik weet nu wat mijn volgende stap is."

Voor wie is dit gesprek bedoeld?

"Ondanks dat je steeds meer loslaat, heb je meer controle. Dit gesprek was méér dan de moeite waard.

We hadden al zo'n lang traject achter de rug. Intern hadden we van alles geprobeerd: met het team, met onszelf, met boeken. Gekeken naar waar eventueel hulp te vinden was op internet. Daar waren we echt wel een beetje klaar mee. En toen kwamen jullie op ons pad. We kozen voor jullie omdat jullie vanaf het begin af aan aangaven: selfmade, jij bent de ondernemer, jij moet het zelf doen. En daar begeleiden we bij. Dat is wat we nu ook zien. Ondanks dat je steeds meer gaat loslaten, heb je meer controle. Z11made, dank jullie wel!"

Jochem en Tim hadden hulp van businesscoach
Jochem en Tim
Less or More
jij wil een minder volle agenda

Je presteert bovengemiddeld en je voelt je verantwoordelijk. Je vindt het lastig om iets uit handen te geven en daardoor wordt je agenda steeds voller.

jij wil de groei en kwaliteit in goede banen leiden

Jij wilt duurzame keuzes maken om de groei en de kwaliteit binnen je bedrijf te waarborgen. Even praten met iemand kan je helpen om je focus weer scherp te krijgen. 

je wil jouw dromen realiseren, maar je ziet niet in waar je de tijd vandaan kunt halen

Je bent een bevlogen, succesvolle ondernemer en bent trots op je bedrijf. Toch heb je nog allerlei dromen die je ook graag wilt realiseren, maar je ziet niet in waar je de tijd vandaan kunt halen.

jij wil je medewerkers en klanten graag blij maken

Je gaat voor enthousiaste klanten, tevreden personeel, gelukkige thuissituatie én een blije ik! Je voelt je soms schuldig omdat je tijd tekort hebt om aan deze belangrijke mensen aandacht te besteden.

In gesprek

Wil je eens praten met een bedrijfsadviseur? Zoek je een activerende en inspirerende stok achter de deur om vooruit te komen? Neem die eerste stap en boek dit gratis en vrijblijvende strategiegesprek. We mailen of bellen je zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.

Naam*
E-mail*
Bedrijf
Telefoonnummer
Bericht
0 of 350
Gaby Zuidema

Bij Z11made mag je je kwetsbaar opstellen. Ook als ondernemer mag je leren; het is oké en niet stom als je niet alles weet. Als je groeit, doe je heel veel al wel goed! Door Z11made zie ik in met welke (kleine) aanpassingen ik nog grote slagen kon maken. Zo struikel je niet, maar ga je vooruit. Wat een waardevol traject.

Gaby

Ronald Drost

Ik keek elke keer uit naar de Z11made sessies. Het traject met hen was een investering in onszelf en in ons bedrijf. We hebben de koers bepaald, de stip aan de horizon is duidelijk. Ik weet nu waar ik op kan sturen, en dat is niet alleen voor mij fijn, maar ook voor alle betrokkenen. Dit traject doe je niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor je eigen toekomst!

Ronald

Wij hebben geweldig samengewerkt met Z11made. Mijn vrouw Susan en ik hebben nu overzicht en rust. We hebben eindelijk weer eens het gevoel dat we ons werk af hebben. Dat is lang geleden! En ondanks dat hebben we de omzet verdrievoudigd. Én we zijn weer eens samen gaan varen, voor het eerst na zoveel jaren hard werken! 

Frank