Meetings “Sparren met gelijkgestemden”

Wij organiseren voor zelfstandige adviseurs in het MKB, meetings om te sparren.

 

Doelen:

  1. Persoonlijke ontwikkeling van de kleine zelfstandige adviseurs in het MKB op basis van deling van kennis, kunde en ervaring. (Persoonlijke ontwikkeling)
  2. Actuele onderwerpen bespreken, waar de adviseur direct behoefte aan heeft en de opgedane kennis direct kan toepassen. (Praktisch handvatten)
  3.  Veilige omgeving om alles te kunnen zeggen en delen met elkaar. (Geen concurrenten, geen grote advies kantoren. (Veilig omgeving)

Locatie:

Omdat we een veilige omgeving willen creëren, betekent dit dat we adviseurs uit het hele land bijeen laten komen, waarbij van onderlinge concurrentie geen sprake is. Persoonlijk contact is noodzakelijk in verband met het vertrouwen krijgen in elkaar. We organiseren de bijeenkomsten zo centraal mogelijk voor iedereen, zodat de reisafstand zoveel mogelijk beperkt wordt. Derhalve organiseren wij de bijeenkomsten in de buurt van Utrecht en ‘s Hertogenbosch.

Programma:

Wij zorgen voor een inhoudelijk goed programma, maar daar is jou input wel erg belangrijk bij. De onderwerpen die voor jou nu spelen of wellicht al wat langer spelen, kun je aangeven. Afhankelijk van de deelnemers zullen we een programma opstellen waar voor iedereen hetgeen inzit, wat ze verder helpt. Vandaar dat we deze input graag vooraf ontvangen, inclusief een prioriteit/belang.

Ook zullen wij – indien de tijd dit toelaat – onderwerpen naar voren brengen waar andere groepen veel toegevoegde waarde aan hebben ervaren. Het is aan de groep om aan te geven waar de voorkeur naar uitgaat.

Belangrijk is dat we een goed programma op voorhand hebben voor iedereen, zodat je na afloop rijker bent geworden en de toegevoegde waarde van deze meetings apprecieert.

Wij geloven niet in een allesweter die voor de groep komt te staan en zegt hoe het moet, wel geloven wij in mensen met een goed verhaal en afhankelijk van het onderwerp zullen we die uitnodigen. Uiteraard bepaal jezelf wat je met alle verkregen informatie, ervaringen, tips en tops doet!

Duur

Om zaken van elkaar aan te nemen, is het belangrijk dat je de ander vertrouwt. Dat begint met elkaar goed te leren kennen en het vertrouwen in elkaar te verkrijgen. Dat heeft uiteraard tijd nodig en interactie. Wij zorgen dat dit proces zo goed als mogelijk wordt gefaciliteerd. We gaan dan ook uit van 3 meetings van 1 dag, totaal 3 dagen.

We inventariseren wat de beste dagen zijn. Wij doen dit ruim van tevoren, zodat u uw agenda (ook met u klanten) daarop kunt afstemmen.

Kosten

€ 1.250,= voor 3 dagen,

  • exclusief BTW
  • exclusief reiskosten
  • inclusief 3x lunch,
  • inclusief 3x lekkers bij de koffie in de ochtend
  • inclusief 3x snack in de middag
  • inclusief 3x veilig terugreispakket
  • inclusief benodigde materialen.

Hoe neem je deel?

Mail met een persoonlijk account (waarmee met ons wilt communiceren) het woord “Sparren” als onderwerp naar info@groeipartners.nl

Geef in de mail uw NAW, telefoonnummer en voorkeuren aan ons door.