Bedrijfsadvies Brabant

Z11Made geeft bedrijfsadvies in Noord-Brabant. Op deze pagina stellen we onze bedrijfsadviseurs in Noord-Brabant voor. Heb jij een vraag voor een van deze deze adviseurs? Vraag dan nu een gratis adviesgesprek aan.

Over Rob, bedrijfsadviseur in Brabant

Na 12 jaar ondernemerschap merkte ik dat ik niet meer echt vooruit kwam…
Ik was de ondernemersachtbaan beu en miste inspiratie en uitdagingen om mezelf verder te ontwikkelen, terwijl ik dat juist als levensdoel zie.
Gelukkig kwam Z11made op mijn pad en kon ik mij daar als partner aansluiten. Zo werd ik gemotiveerd om nieuwe uitdagingen aan te gaan en mijn grenzen te verleggen. Ik ging weer groeien!
Ik zie dit ook bij andere ondernemers; ze werken keihard om de dag door te komen en missen steeds meer de voldoening van het ondernemerschap.

Kritisch kijken

Ze kunnen dit oplossen door kritisch naar zichzelf te leren kijken en gaan zien wat ze anders kunnen doen. Zich kwetsbaar opstellen door respectvol uitgedaagd te worden, dat is de sleutel naar nieuwe successen. Als jij zelf groeit, groeit je onderneming met je mee! Ondernemers die ik geholpen heb lachen weer, hebben plezier in hun werk omdat ze met minder inspanning meer omzet mogelijk maken.
Wanneer wil jij je laten uitdagen om met minder inspanning verder vooruit komen?

Over Sjonbedrijfsadviseur in Brabant

Enkele jaren geleden maakte ik een ingrijpende gebeurtenis mee. Hierdoor realiseerde ik mij dat ik teveel bezig was met rationele zaken en te weinig met mijn echte drijfveren, motivatie en persoonlijke waarden. Het roer moest om!

Nadat ik de juiste balans tussen ratio en emotie had gevonden, dacht ik na over mijn toekomst. Waar krijg ik energie van? Waar kan ik mijn talenten inzetten?

Het antwoord? Dat ik als ondernemer andere ondernemers wil en kan helpen om weer energie te krijgen. Dat ook zij hun talent gebruiken en opnieuw met plezier gaan werken, waardoor hun bedrijf weer groeit en bloeit. En dat is precies waar Z11made voor staat! Waar ik voor sta!

Wil jij als snelgroeiende ondernemer net als ik weer doen waar je echt goed in bent? Dat doen waar je energie van krijgt? Aan de slag met je eigen talent? Dat betekent scherpe keuzes maken. Focussen om tijd vrij te maken voor jouw talent.

Hoe? Jij maakt een plan waar je over drie jaar wilt staan en voert dat ook uit. Ik adviseer en coach jou. Waar nodig gebruik ik de confronterende spiegel en laat je ook echt scherpe keuzes maken. Met als uiteindelijke doel dat je jouw talent gebruikt om je bedrijf weer te laten groeien en bloeien. Zodat je weer met plezier en energie aan en in je bedrijf gaat werken.

Spreekt jou dit aan? Wil je tijd vrijmaken voor dat waar je het allerbeste in bent? Neem dan met mij contact op.

Wij geven bedrijfsadvies in Brabant en horen graag wat jou bezighoudt.

Naam
E-mailadres
Telefoon
Bericht
0 of 350