actie in je zaak, rust in het hoofd!

We helpen je aan grip op de groei van je bedrijf

Wij houden ons sinds 1999 bezig met professionele groeibegeleiding van het MKB. Onze kernkwaliteit: de verbinding tussen werkplezier en realisatie van doelen. Wij begeleiden mkb-ondernemers, zodat zij weer grip krijgen op de groei van hun bedrijf.

speel af

Actie in je zaak én rust in je hoofd?

''Life doesn't get better by chance, it gets better by change''

In 2016 ben ik vol overtuiging in een avontuur gestapt. Nog één keer de schouders er onder, alles uit m’n leven halen wat erin zit!
Ik raakte gefascineerd door mkb-ondernemers die worstelden met de vraag: hoe houd ik de groei van mijn bedrijf bij? Ik besloot deze ondernemers te gaan helpen door ze te spiegelen en uitdagende vragen te stellen.
Zelf heb ik ook een paar keer in mijn leven geworsteld met groeipijn. Ik weet dus hoe het voelt, maar ik heb ervaren hoe je dat ongemak in je voordeel kunt ombuigen.
Bij Z11made leveren we jou ‘een uurtje per dag extra’ waardoor ondernemers met voldoening de volgende, succesvolle stap kunnen zetten in hun leven. Eén van onze klanten met een watersportwebshop gaf het treffend aan: “We groeiden zo hard, dat we helemaal geen tijd meer hadden voor onze passie, zélf varen. Daar hebben we nu, na de samenwerking met Z11made, eindelijk weer de rust en de tijd voor.”
Wij helpen jou ook graag. Gaan we samen het avontuur aan of blijf je worstelen?

Wilbert Moorman

"Ik geloof in een veilige en gezonde wereld, waar iedereen gelijk is en waar je in vrijheid kunt leven...

Waar de voorzieningen goed zijn en waar je plezier kan en mag hebben. Aan zo’n wereld wil ik een bijdrage leveren. Ik zoek mensen om me heen die daar ook aan willen werken. De betere ondernemers. Zij die hierin willen investeren, doelen willen stellen en blijvend succesvol willen zijn. De groeiende mkb-ondernemers kunnen het verschil maken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de omgeving. Deze wereldverbeteraars wil ik helpen als ze even vastlopen of een zetje nodig hebben. Met als resultaat niet een tijdelijk, maar blijvend succes voor de ondernemer. Een groeiend bedrijf goed leiden is niet makkelijk. Daarom biedt Z11made diverse hulpmiddelen om zoveel mogelijk ondernemers daarbij te helpen. Bewezen is dat de Z11made methode voor de onderneming meer groei oplevert, het bedrijf een stabieler fundament krijgt en dat het personeel er met meer plezier werkt.
Ken of ben jij een mkb-ondernemer voor wie het de moeite waard is om met ons mee te groeien?"

Gerald van Kollenburg

Onze klanten vertellen

Onze klanten vertellen wat de samenwerking met Z11made ze heeft opgeleverd.

"We hebben geweldig samengewerkt met Z11made! Eindelijk hebben wij weer eens het gevoel dat we ons werk af hebben. Er is weer rust en overzicht in ons snelgroeiende bedrijf. Dat is lang geleden! En ondanks dat hebben we de omzet verdrievoudigd. Én we zijn weer eens samen gaan varen, dat was toch wel het grootste cadeau voor ons."
Susan en Frank van Boottotaal, de grootste watersport webshop van Nederland.

Boottotaal

Amisel Metaal

Amisel Metaal is specialist in het ontwikkelen en vervaardigen van producten of onderdelen gemaakt van staal of non-ferro.

amisel-logo_kleur

ABC Scherm

ABC Scherm levert unieke digitale oplossingen voor evenementen, bedrijven, organisaties en particulieren. Zij verhuren led schermen om zo een live verslag van een evenement, uitslag van een sportevenement en actuele informatie van de organisatie aan te bieden.

ABCscherm_logometslogan

Onze netwerk-partners

Naast training en begeleiding beschikken wij over een netwerk dat 95% van alle (niet product-specifieke) vragen kan beantwoorden. We selecteren professionele, ervaren partijen. Ook regelen we prijs en condities waardoor je onze partners met een gerust hart in kunt zetten. Zij zetten jou als ondernemer en je onderneming centraal!

Missie

Waarom doen wij wat we doen?

Wij verbazen ons dat wij als mensen ruw omgaan met alle dingen die we van de natuur gekregen hebben. Z11Made is ontstaan door onze interesse in geografie en hoe de aarde in balans blijft. Aan die balans is van alles scheefgetrokken. 

Mkb-ondernemers denken na over hun product en diensten waar écht om gevraagd wordt door de bevolking, waar zij zelf middenin zitten. Zij acteren naar duurzaamheid en circulaire economie. En daar gaat het wat ons betreft om.

Wij steunen mkb-ondernemers die dingen bouwen en ontwikkelen en daarmee bijdragen aan de verbetering van de aarde. Deze ondernemers zijn de voelsprieten in de markt en reageren direct op dingen die wel of niet gebeuren. 

Dit doen wij door het delen van vaardigheden, kennis en ervaring. Leren biedt meerwaarde voor het collectief én het individu. Daarmee zorgen we dat de mkb-ondernemer weer grip krijgt op de groei van het bedrijf en groeien wij zelf ook.

 maak een afspraak

Contact

Naam*
Email*
0 of 350