Bedrijfsprocessen Training
Ga verspilling in je bedrijf tegen en voeg waarde toe voor je klant

Nieuw: De bedrijfsprocessen training van Z11made

Value Stream Mapping (VSM) is het in kaart brengen van processen samen met jouw medewerkers, zodat zij het proces snel en in één keer goed uitvoeren en jij waarde toevoegt voor je klanten. Met deze online bedrijfsprocessen training haal je alles uit je bedrijf, met minimale inspanningen en tijd. 

sneak preview

Bedrijfsprocessen in kaart brengen?

Niet het meest populaire onderwerp, maar wel broodnodig voor het voortbestaan van je bedrijf.
  • Neemt de klantenstroom in je bedrijf toe en zorgt deze drukte voor spanning, onrust of demotivatie onder het personeel?
  • Merk je dat er onrust is in je bedrijf, dat er veel tijd verloren gaat aan gedoe en brandjes blussen?
  • Zijn je medewerkers niet meer bereid dat stapje extra te zetten? Dan is het nu de hoogste tijd om het tij te keren.

In onze VSM-training krijg je handvatten om de rust weer in je bedrijf te brengen. Door de processen samen met je medewerkers in kaart te brengen en verder te stroomlijnen, weet jij de sfeer en het werkplezier weer te verbeteren.

Na deze online training, waarin je samen met je personeel aan de slag gaat, weet jij wat je kunt doen om meer plezier te creëren in je bedrijf. Zo krijgen jullie bestaande en nieuwe klanten de goede kwaliteit die ze gewend zijn van jullie.

Door deze bedrijfsprocessen training weet:

  • jij als ondernemer wat je medewerkers doen en wat jij van hen kan verwachten;
  • je medewerker die iets krijgt van een collega, wát hij krijgt;
  • degene die iets moet aanleveren ook daadwerkelijk wat dat precies is.

Dit alles is cruciaal om snel en in één keer goed een klantwens in vervulling te laten gaan.
De klant is immers het uitgangspunt bij processen!

Probeer vrijblijvend de eerste werksessie uit.

Ga verspilling in je bedrijf tegen

In de training ontvang je een digitaal werkboek, 8 praktische video’s van 10 minuten en duidelijke opdrachten om direct samen met je medewerkers aan de slag te gaan. We weten dat je druk bent, dus we hebben de video’s kort en efficiënt opgezet. Zo kun je optimaal gebruikmaken van jouw beschikbare tijd en die van je medewerkers.

Drag to Reposition
Move Up or Down to Reposition
Move Left or Right to Reposition

Wij zijn Z11made

Wij zijn Gerald en Wilbert van Z11made. Sinds 1999 helpen wij MKB-ondernemers om weer duurzame grip op de groei in hun bedrijf te krijgen. Dit doen wij samen met een aantal partners en een groot netwerk om ons heen. Het op orde brengen van tijd- en geldverslindende processen is bij al onze klanten een belangrijk thema.

Stappen bedrijfsprocessen training


1. Het hoofdproces in beeld

Een overzicht van alle benodigdheden om een proces goed in beeld te brengen, zodat je in één keer goed (zonder gedoe) de klantwensen kunt vervullen. We brengen het hoofdproces in beeld.


2. Proces ontkoppelpunten
3. Deelactiviteiten
4. De stem van de klant
5. Bedrijfswaarde
6. Verspillingen
7. Systemen en informatiestromen
8. Doorloop- en wachttijden

Prijzen

30 Dagen

garantie

Als je, om een of andere reden, je toch niet tevreden bent over de training, dan ontvang je je geld terug binnen 30 dagen na aankoop. En heb je enkele issues, dan hoef je alleen maar een berichtje te doen aan ons support team en ze helpen je tot jullie weer verder kunnen.

Dit zeggen klanten over Z11made

Gaby Zuidema

Bij Z11made mag je je kwetsbaar opstellen. Ook als ondernemer mag je leren; het is oké en niet stom als je niet alles weet. Als je groeit, doe je heel veel al wel goed! Door Z11made zie ik in met welke (kleine) aanpassingen ik nog grote slagen kon maken. Zo struikel je niet, maar ga je vooruit. Wat een waardevol traject.

Gaby

Ronald Drost

Ik keek elke keer uit naar de Z11made sessies. Het traject met hen was een investering in onszelf en in ons bedrijf. We hebben de koers bepaald, de stip aan de horizon is duidelijk. Ik weet nu waar ik op kan sturen, en dat is niet alleen voor mij fijn, maar ook voor alle betrokkenen. Dit traject doe je niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor je eigen toekomst!

Ronald

Wij hebben geweldig samengewerkt met Z11made. Mijn vrouw Susan en ik hebben nu overzicht en rust. We hebben eindelijk weer eens het gevoel dat we ons werk af hebben. Dat is lang geleden! En ondanks dat hebben we de omzet verdrievoudigd. Én we zijn weer eens samen gaan varen, voor het eerst na zoveel jaren hard werken! 

Frank

Direct toegang tot de 1e module van de bedrijfsprocessen training