Strategiegesprek

z11made

Is het tijd om weer grip op de groei van je bedrijf te krijgen? 

Boek dan een gratis telefonisch gesprek met ons. We luisteren naar je in dit gesprek en geven je direct wat waardevolle tips mee. Onze kracht is dat wij snel tot de kern kunnen komen, ook al vuur je nog zo'n berg informatie op ons af. 

Voor welke situaties is het gesprek bedoeld?

Er is een (snel) toegenomen klantenstroom

De klantenstroom in je bedrijf neemt (snel) toe en deze drukte zorgt voor spanning, onrust of demotivatie onder je personeel.

Er is gebrek aan (goed) personeel

Je gaat voor enthousiaste klanten en tevreden personeel, maar het lukt je in deze huidige markt niet goed om de juiste mensen aan te trekken.

Er zijn zorgen over de te leveren kwaliteit

Je wil duurzame keuzes maken om de groei en de kwaliteit binnen je bedrijf te waarborgen. Even praten met iemand kan je helpen om je focus weer scherp te krijgen. 

Je hebt geen tijd om te doen wat je écht wil 

Je bent een bevlogen, succesvolle ondernemer en bent trots op je bedrijf. Toch heb je nog allerlei dromen die je ook graag wilt realiseren, maar je ziet niet in waar je de tijd vandaan kunt halen. Je hebt het gevoel dat je niet met de juiste dingen bezig bent.

Ben je toe aan de volgende fase, maar zoek je nog naar een weg hoe je door het plafond moet breken?
Dagelijkse kost voor de ervaren vakmensen van Z11made.
Laten we samen jouw volgende doelen vaststellen en doorgaan tot die doelen behaald zijn.
Denk praktisch aan leiderschapsvaardigheden, een stok achter de deur, gedrag van je medewerkers of je interne processen. Kom maar op!

Klaar om meer grip op je bedrijf te krijgen?

We meten het succes van Z11made aan het succes van onze klanten en zijn trots op de langetermijnrelaties met ondernemers in uiteenlopende branches. Langdurige relaties om ras ondernemers hun volledige potentieel te laten benutten.
Neem die eerste stap en boek dit gratis telefonische gesprek. 

Jochem en Tim hadden hulp van businesscoach

"Ondanks dat je steeds meer loslaat, heb je meer controle. Dit gesprek was méér dan de moeite waard. We hadden al zo'n lang traject achter de rug. Intern hadden we van alles geprobeerd: met het team, met onszelf, met boeken. Gekeken naar waar eventueel hulp te vinden was op internet. Daar waren we echt wel een beetje klaar mee. En toen kwamen jullie op ons pad... we zijn nu weer in control!" 

Jochem en Tim, Less or More

Pascal en Angelique - Ambianze

"We zochten naar meer rust en ruimte, zónder dat dat de groei van ons bedrijf in de weg staat. We willen weer meer genieten van ons bedrijf en ons gezin. Meer lachen, meer dingen doen waar wij blij van worden! Na een aantal gesprekken met Z11Made kijken we nu al zo anders naar de processen in ons bedrijf. Het is echt tijd om te gaan genieten van wat we samen al hebben opgebouwd."

Angelique en Pascal, Ambianze

Amisel groei in bedrijf

Het eerste contact dat wij met Z11made hadden was op het moment dat wij de motivatie van ons personeel onder de maat vonden. Een derde partij zoals Z11made heeft een onbevooroordeelde mening wat erg waardevol kan zijn. Wij wisten dat er veel veranderingen zouden gaan komen, maar na wat twijfels over de onbekende richting hebben wij ons gefocust op het vertrouwen in de kunde van Z11made. We zijn ontzettend blij dat wij kennis hebben gemaakt met de Z11ie en dat wij zo goed verder zijn geholpen. 

Hans, Amisel

  over

Wij zijn Z11made

Wij zijn Gerald en Wilbert van Z11made. Sinds 1999 helpen wij MKB-ondernemers om weer grip op de groei in hun bedrijf te krijgen. Dit doen wij samen met partners en een groot netwerk om ons heen. Gemotiveerd personeel aanhouden en aantrekken en de drukke agenda van de ondernemer is bij bijna al onze klanten een belangrijk thema.

In gesprek

Overweeg je een partner bij jouw persoonlijke en/of organisatorische groei, zoek dan niet verder. We nodigen je uit om een gesprek met ons te plannen. Samen bekijken we of er een klik is. Neem die eerste stap en boek dit gratis strategiegesprek. We mailen of bellen je zo snel mogelijk voor het maken van een afspraak.

Naam*
E-mail*
Bedrijf
Telefoonnummer
Bericht
0 of 350
Gaby Zuidema

Bij Z11made mag je je kwetsbaar opstellen. Ook als ondernemer mag je leren; het is oké en niet stom als je niet alles weet. Als je groeit, doe je heel veel al wel goed! Door Z11made zie ik in met welke (kleine) aanpassingen ik nog grote slagen kon maken. Zo struikel je niet, maar ga je vooruit. Wat een waardevol traject.

Gaby

Ronald Drost

Ik keek elke keer uit naar de Z11made sessies. Het traject met hen was een investering in onszelf en in ons bedrijf. We hebben de koers bepaald, de stip aan de horizon is duidelijk. Ik weet nu waar ik op kan sturen, en dat is niet alleen voor mij fijn, maar ook voor alle betrokkenen. Dit traject doe je niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor je eigen toekomst!

Ronald

Wij hebben geweldig samengewerkt met Z11made. Mijn vrouw Susan en ik hebben nu overzicht en rust. We hebben eindelijk weer eens het gevoel dat we ons werk af hebben. Dat is lang geleden! En ondanks dat hebben we de omzet verdrievoudigd. Én we zijn weer eens samen gaan varen, voor het eerst na zoveel jaren hard werken! 

Frank