Checklist Leiderschap 

Dank voor het aanvragen van deze checklist.

Current Progress
Current Progress
Current Progress
Current Progress

Stap 1.

Check je mail (en eventueel spambox), download de checklist en lees hoe het werkt.

Stap 2.

Maak voor jezelf inzichtelijk waar je staat én hoeveel groeipotentieel jij hebt als leider in jouw onderneming.

Stap 3.

Zoek de verdieping. We hebben ook een uitgebreidere tool voor je klaar staan, zodat je de resultaten nog beter kunt interpreteren. Vraag een strategiegesprek aan voor toelichting en de ontvangst van deze tool. 

Over Gerald, 

eigenaar Z11made

Ik geloof in een veilige en gezonde wereld, waar iedereen gelijk is en waar je in vrijheid kunt leven. Waar de voorzieningen goed zijn en waar je plezier kan en mag hebben. Aan zo’n wereld wil ik een bijdrage leveren.
Ik zoek mensen om me heen die daar ook aan willen werken. De betere ondernemers. Zij die hierin willen investeren, doelen willen stellen en blijvend succesvol willen zijn.
De groeiende mkb-ondernemers kunnen het verschil maken. Niet alleen voor zichzelf, maar ook voor de omgeving. Deze wereldverbeteraars wil ik helpen als ze even vastlopen of een zetje nodig hebben. Met als resultaat niet een tijdelijk, maar blijvend succes voor de ondernemer.
Een groeiend bedrijf goed leiden is niet makkelijk. Daarom biedt Z11made diverse hulpmiddelen om zoveel mogelijk ondernemers daarbij te helpen.
Bewezen is dat de Z11made methode voor de onderneming meer groei oplevert, het bedrijf een stabieler fundament krijgt en dat het personeel er met meer plezier werkt.
Ken of ben jij een mkb-ondernemer voor wie het de moeite waard is om met ons mee te groeien?