Online masterclass
“Zo vergroot je het werkplezier
in je bedrijf”

Masterclass voor ondernemers die het werkplezier in hun bedrijf willen vergroten.

Inspiratie voor groeiende mkb-ondernemers. Volg

Customers served! 160 eerdere deelnemers
Naam *
Email *
Customers served! 160 % van de deelnemers beveelt deze masterclass aan.
Belangrijkste inzichten van deelnemers
  • De manier van aandacht geven is cruciaal
  • Hoe je je doelen zo deelt dat je de mensen in beweging brengt
  • Leren van twee professionals uit de praktijk

Wat kun je verwachten van de masterclass?

  • Neemt de klantenstroom in je bedrijf toe en zorgt deze drukte voor spanning, onrust of demotivatie onder het personeel?
  • Merk je dat er onrust is in je bedrijf, dat er veel tijd verloren gaat aan gedoe en brandjes blussen?
  • Zijn je medewerkers niet meer bereid dat stapje extra te zetten? Dan is het nu de hoogste tijd om het tij te keren.

In deze online masterclass van een uur krijg je handvatten om de rust weer in je bedrijf te brengen en de sfeer en het werkplezier te verbeteren.

Na deze masterclass weet jij wat je kunt doen om meer plezier te creëren in je bedrijf, zodat jullie bestaande en nieuwe klanten de goede kwaliteit krijgen die ze gewend zijn van jullie.

Dit levert de masterclass op: 

Een review over de samenwerking met een klant. 

We hadden al zo'n lang traject achter de rug. Intern hadden we van alles geprobeerd: met het team, met onszelf, met boeken. Gekeken naar waar eventueel hulp te vinden was op internet. Daar waren we echt wel een beetje klaar mee. En toen kwamen jullie op ons pad. We kozen voor jullie omdat jullie vanaf het begin af aan aangaven: selfmade, jij bent de ondernemer, jij moet het zelf doen. En daar begeleiden we bij. Dat is wat we nu ook zien. Ondanks dat je steeds meer gaat loslaten, heb je meer controle. Door jullie hulp zijn we daar weer langzaam bovenop geklommen. Ook zijn we eerlijker geworden naar ons team en naar elkaar.

Dirk en Rob van Z11made hebben ons begeleid bij het opstellen van een bedrijfsplan. Het leuke en waardevolle van dit traject was dat het niet alleen over zakelijke dingen is gegaan. Onze persoonlijke groei was een belangrijke bijdrage in dit proces. Als je jezelf door hebt, dus als je je eigen kwaliteiten maar ook je valkuilen kent, zie je die per direct terug in je bedrijf. En dan pas kun je er aan werken. Dit traject was méér dan de moeite waard. Z11made, dank jullie wel!"

Jochem en Tim hadden hulp van businesscoach
Jochem en Tim
Less or More
Bewustwording

Je krijgt meer inzicht in de bijdrage die jij als ondernemer levert aan de sfeer in jouw bedrijf. Je weet wat jij zelf op korte en langere termijn kunt doen om je personeel weer energiek en gemotiveerd aan het werk te zien.

Tips van andere ondernemers

Twee ondernemers delen hun persoonlijke verhaal over hoe hun personeel steeds minder gemotiveerd was. Ze vertellen wat de impact daarvan was op hen als eigenaar en op de bedrijfsresultaten. Ook vertellen ze wat ze hebben gedaan om het werkplezier te vergroten binnen hun bedrijf én wat dat deed met hun eigen werkplezier.

Praktische handvatten

Je ontvangt toepasbare handvatten en tips uit de directe praktijk over hoe jij je mensen weer energie geeft. Zo verbetert de sfeer onderling, willen je mensen graag bij je (blijven) werken en trek je eenvoudiger nieuw personeel aan.

Over de masterclass

De masterclass volg je gewoon thuis achter je computer of op de bank. 

Naam *
Email *
  • Hoe je de sfeer in je bedrijf in een paar stappen al kunt verbeteren
  • Een betoverende blik op het werkplezier binnen één van de leukste pretparken van Nederland
  • Hoe je energievreters en energiegevers herkent binnen je bedrijf 
  • Wat jij kunt doen om gemotiveerd personeel te behouden en nieuw personeel aan te trekken... en nog veel meer!
Gaby Zuidema

Bij Z11made mag je je kwetsbaar opstellen. Ook als ondernemer mag je leren; het is oké en niet stom als je niet alles weet. Als je groeit, doe je heel veel al wel goed! Door Z11made zie ik in met welke (kleine) aanpassingen ik nog grote slagen kon maken. Zo struikel je niet, maar ga je vooruit. Wat een waardevol traject.

Gaby

Ronald Drost

Ik keek elke keer uit naar de Z11made sessies. Het traject met hen was een investering in onszelf en in ons bedrijf. We hebben de koers bepaald, de stip aan de horizon is duidelijk. Ik weet nu waar ik op kan sturen, en dat is niet alleen voor mij fijn, maar ook voor alle betrokkenen. Dit traject doe je niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor je eigen toekomst!

Ronald

besluitvaardigheid, leiderschap in een organisatie

De groeistrategen van Z11made leerden me niet alleen te luisteren naar mijn medewerkers, maar ook beter te gaan begrijpen wat ze eigenlijk bedoelen. Deze eigen inbreng van de medewerkers geeft ze een gevoel van verbinding met het bedrijf waardoor de motivatie gegroeid is en we samen verder kunnen groeien. Ik ben heel tevreden met de manier hoe Z11made dit samen met mij en mijn medewerkers heeft opgepakt.”

René

jouw webinar hosts

Gerald en Wilbert

Wij zijn Gerald en Wilbert van Z11made. Sinds 1999 helpen wij MKB-ondernemers om weer duurzame grip op de groei in hun bedrijf te krijgen. Dit doen wij samen met een aantal partners en een groot netwerk om ons heen. Gemotiveerd personeel is bij bijna al onze klanten een belangrijk thema.