Z11Plan

Samen met ons een bedrijfsplan maken.
Dat is een slim idee als je hard bent gegroeid in omzet en personeel.
Dan wil je vanuit rust de juiste beslissingen voor de toekomst nemen.
En vanuit balans en een stevige basis verantwoord doorgroeien.

Wil jij weer meer controle over je bedrijfsgroei?

Zelfmade

Je bedrijf is je alles...

Je wilt dat het goed loopt én blijft lopen.
Maar je wordt steeds drukker en opeens besef je: 
hé, ik kom eigenlijk helemaal niet meer toe aan de dingen die ik écht belangrijk vind...
En ook als ik toch even vrij neem, draait mijn hoofd maar door.


Op dat moment is Z11made er voor je. Wij komen kort op je pad om met je mee te lopen en je handvatten te geven voor de volgende fase.

Zou jij het fijn vinden dat een groeistrateeg meedenkt bij het bepalen van de koers voor de toekomst?

Houden jij en je medewerkers de bedrijfsgroei nog amper bij?

Wij horen van veel groeiende ondernemers dat ze niet tevreden zijn over hun werktijden, hun privé leven en het behouden van overzicht. Ze merken dat hun medewerkers nauwelijks de groei bij kunnen houden. Het wordt steeds drukker voor de medewerkers, maar de ondernemers hebben weinig tijd om processen goed voor ze te structureren, goed naar ze te luisteren en ze te betrekken in de bedrijfsvisie.  

Slimme ondernemers weten dat ze niet alles zelf weten. Advies van een expert is enorm waardevol. Alle puzzelstukjes vallen dan op hun plek. Met behulp van onze uitvoerig geteste en bijgeslepen Zelfmade methode kun jij vanuit rust en overzicht een succesvolle groeiende onderneming runnen.

Deze week, het kwartaal, het jaar is zo weer voorbij. Blijf je het wiel in je eentje uitvinden? Of zullen wij je helpen bij je keuzes om zelfverzekerd je doelen te realiseren? 

Een Z11Plan biedt uitkomst

Ons Z11Plan is bedoeld voor snelgroeiende mkb-ondernemers die voor een 10+ gaan en minimaal 10 man personeel hebben. Je bouwt aan je eigen bedrijfsplan, onder begeleiding van twee ervaren groeistrategen van Z11made. Na afloop heb jij een concreet toekomstplan voor je bedrijf. Hiermee breng je niet alleen rust in je privé leven en in je bedrijf, maar schaal je ook vol vertrouwen verder op. Jij maakt, samen met je eventuele partner en personeel, keuzes en brengt focus aan. Zo heb jij weer tijd en aandacht voor stabiele groei, maar ook tijd voor jezelf.  

Wat jij nu al hebt gerealiseerd is heel knap. Als ondernemer heb jij bovengemiddeld gepresteerd. Jij bent een bevlogen leider. Het bolletje wol van jouw bedrijf is groter en kleurrijker geworden. Maar waarschijnlijk liggen de draden niet allemaal (meer) op de goede plek of zijn ze losgeschoten.
Ben jij er klaar voor om deze bol wol samen met ons te ontwarren en te structureren? 

Bepaal je eigen groeipad met het Z11Plan:

  • Een glasheldere strategie die je helpt om verantwoord door te groeien;
  • Rust en overzicht om de dingen te doen waar jij van geniet;
  • Keuze voor een ontwikkeling en een groeipad dat bij jou, je bedrijf, je leven past, op dit moment;
  • Plan van aanpak dat je helpt om de volgende stap vol vertrouwen te zetten.
Bedrijfsplan in 3 dagen - bolletje wol

Wij zoeken ondernemers die bovengemiddeld presteren

Wij zoeken ondernemers die maar blijven groeien, die bovengemiddeld presteren, die zich verantwoordelijk voelen.
Die het lastig vinden om iets uit handen te geven.


Wij zoeken jou als jij echt goede keuzes wilt maken om de groei en de kwaliteit binnen je bedrijf te waarborgen.
Deze zakelijke groeifase vereist verandering, professionaliteit en specialisme.
Wij helpen je graag om de rust, het overzicht en de controle weer terug te krijgen.

Tim (klant van Z11made): Even stoppen met rennen en uitzoomen... 
Waar zijn we nu eigenlijk echt mee bezig?
Waar willen we naar toe?
We hebben veel over elkaar en onszelf geleerd. 
Dit traject is méér dan de moeite waard..." 

Dit levert het samen werken aan een Z11Plan op

Wij zijn ervaren in het begeleiden van ondernemers naar de volgende stap in hun bedrijf. Samen aan de slag en daadkrachtig sturen in het door jouw gewenste groeipad. Als je met ons gaat werken, levert het dit op:

Persoonlijke groei

Als professioneel ondernemer groei je op persoonlijk vlak met de direct toepasbare kennis en tools die je aangereikt krijgt. Je leert je eigen zwaktes en sterktes én die van betrokkenen om je heen kennen.

Meer controle & overzicht

Een duidelijke koers, goede positionering in de markt en heldere concrete en realistische strategische doelen. Met dit concrete actiejaarplan kun jij je doelen gaan realiseren.

Meer genieten

Wij helpen jou je dromen rond je bedrijf verder te realiseren, zodat jij je onderneming én je leven kunt vormgeven zoals jij dat wilt. Jij gaat weer de dingen doen, waarom je ooit dit bedrijf bent begonnen!

Blije klanten en personeel

Jouw personeel groeit en levert zo een grotere bijdrage aan je bedrijf. Doordat er meer rust is kun je je levertijd waarborgen en aandacht en kwaliteit voor de klant vergroten. Dit levert alleen maar blije gezichten op en uiteindelijk ambassadeurs!

Ben jij een bevlogen leider en ga jij voor blije klanten, blij personeel, tevreden gezin én een blije ik? 

Ondernemers over het Z11Plan

Jochem en Tim

Less or More

Dirk en Rob van Z11made hebben ons begeleid bij het opstellen van een bedrijfsplan. Het leuke van dit traject was dat het niet alleen over zakelijke dingen is gegaan. Onze groei was een belangrijke bijdrage in dit proces. Als je jezelf door hebt, dus als je je eigen kwaliteiten maar ook je valkuilen kent, zie je die per direct terug in je bedrijf. En dan pas kun je er aan werken.

Ondanks dat je steeds meer loslaat... heb je meer controle. Dit traject was méér dan de moeite waard. Dank jullie wel!

Pascal en Angelique

Ambianze

Toen we het traject met Z11made startten, zochten we naar meer rust en ruimte, zónder dat dat de groei van ons bedrijf in de weg staat. We willen weer meer genieten van ons bedrijf en ons gezin. Meer lachen, meer dingen doen waar wij blij van worden! Na een aantal gesprekken met Z11Made kijken we nu al zo anders naar de processen in ons bedrijf. Het is echt tijd om te gaan genieten van wat we samen al hebben opgebouwd.
Na snelle groei in de afgelopen jaren wordt 2021 ons jaar! Het jaar waarin we tijd en ruimte hebben om creatief bezig te zijn. Waarin we eindelijk kunnen gaan genieten van de dankbare reacties van een klant die een bloemstuk ontvangt. Vaker stil staan bij de emoties die ons product oproept, dat met zoveel aandacht en liefde door ons is gemaakt. 

Pascal en Angelique - Ambianze

Hoeveel tijd gaat dit mij kosten? 

Het bouwen aan een Z11Plan duurt in totaal ongeveer een half jaar. Stap voor stap bouw je samen met ons aan een plan inclusief een realistische prognose en variabelen waar je op stuurt. Dat biedt jou houvast, rust bij wisselende marktomstandigheden en focus op de uitvoering. Je krijgt ook toegang tot ons ICT systeem met een handig dashboard, zodat jij het proces kunt vastleggen en nog beter kunt sturen.

Jouw en onze tijdsinvestering

  • Een eerste vrijblijvend, telefonisch gesprek om te verkennen of dit traject bij jullie past
  • Vervolggesprek van 2 uur met twee partners van Z11made en de directie van je bedrijf
  • 8 sessies van 4 uur met twee partners van Z11made
  • Telefonische begeleiding tussentijds
  • 2 á 3 sessies met je personeel
  • Veel nadenk- en focusmomenten die je helpen om je koers te bepalen en te behouden 

De gemiddelde terugverdienperiode is 6 tot 12 maanden na start van het traject. Maar wat wij steeds terug horen is dat de tijd die ondernemers erin stoppen, eigenlijk direct al weer terugvloeit in meer vrije tijd en rust. Een echte win-winsituatie dus!

Gaby Zuidema

Bij Z11made mag je je kwetsbaar opstellen. Ook als ondernemer mag je leren; het is oké en niet stom als je niet alles weet. Als je groeit, doe je heel veel al wel goed! Door Z11made zie ik in met welke (kleine) aanpassingen ik nog grote slagen kon maken. Zo struikel je niet, maar ga je vooruit. Wat een waardevol traject.

Gaby

Ronald Drost

Ik keek elke keer uit naar de Z11made sessies. Het traject met hen was een investering in onszelf en in ons bedrijf. We hebben de koers bepaald, de stip aan de horizon is duidelijk. Ik weet nu waar ik op kan sturen, en dat is niet alleen voor mij fijn, maar ook voor alle betrokkenen. Dit traject doe je niet alleen voor je bedrijf, maar ook voor je eigen toekomst!

Ronald

Wij hebben geweldig samengewerkt met Z11made. Mijn vrouw Susan en ik hebben nu overzicht en rust. We hebben eindelijk weer eens het gevoel dat we ons werk af hebben. Dat is lang geleden! En ondanks dat hebben we de omzet verdrievoudigd. Én we zijn weer eens samen gaan varen, voor het eerst na zoveel jaren hard werken! 

Frank

Boek nu een gratis telefonisch kennismakingsgesprek

Groeien kan op vele manieren. Maar als groei chaos wordt, is het niet meer fijn. Heb jij last van dat chaotische bolletje wol? Hoe zou het zijn om straks een concreet actieplan te hebben met strategisch gekozen doelstellingen?

Benieuwd of dit wat voor je is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op voor een gratis telefonisch gesprek.

Naam
Emailadres
Telefoonnummer
Bericht
0 of 350
Bolletje wol bedrijfsplan in drie dagen