Z11Scan: Grondig en doeltreffend

Heb je een snel groeiend bedrijf en loop je tegen de groeigrenzen aan?
Onze experts stellen met de Z11Scan vast waarin en hoe jouw organisatie gezond door kan groeien.

Ontdek de groeikansen van jouw bedrijf

Als ondernemer ben je trots op je bedrijf. Zeker als je dienst of product aanslaat en het aantal klanten snel toeneemt. Je hebt het geflikt! Maar bij groei en ontwikkeling horen ook nieuwe uitdagingen...

Maar hoe zorg je ervoor dat de snelle ontwikkeling niet (verder) boven je hoofd groeit? Want bij bedrijfsgroei horen ook veel nieuwe uitdagingen...

Gun jij jezelf bijvoorbeeld wel eens een middag vrij?
En zo ja, ben je dan ook echt vrij?...

  • Je wilt topkwaliteit leveren aan klanten, terwijl het bedrijf bijna uit z’n voegen barst
  • Je wilt de controle terug over je agenda, zodat je bijvoorbeeld tijd hebt om een middag naar de Efteling te gaan met je gezin. Zónder de helft van de tijd aan de telefoon te hangen.
  • Je werkt heel hard. Dit zorgt voor onrust in het hoofd, je lijf en je leven. Hoe krijg je het overzicht en de controle terug?
  • Hoe blijf jij de bevlogen en energieke leider die je (nu nog) bent?

Hans: "Wij dachten goed te luisteren naar ons personeel, maar dit bleek niet het geval te zijn. Door de Z11Scan is de sfeer veel prettiger geworden. Andere verbeteringen leverden ook direct resultaat op. Het gaf rust om te weten dat je verbeteringen door aan het voeren bent waar het personeel ook achter staat."

De Z11Scan geeft jou inzicht in de ontwikkeling van je bedrijf  

Je krijgt inzicht in hoe je gezond groeit, nu én in de toekomst. Onze experts evalueren waar je nu staat.
Je krijgt een aantal quick wins en concreet advies over hoe je een snel groeiend bedrijf leidt. Alles is afgestemd op jouw uitdagingen, bedrijf en toekomstplannen.

Hierdoor krijg je het overzicht en de controle terug. Zodat jij ’s nachts niet meer hoeft te piekeren over je aanpak. Waardoor er tijd vrijkomt voor jezelf, je partner / gezin en  je vrienden.

Positie Z11- Weten waar je staat om te bepalen waar je gaat

Veel ondernemers worstelen met hun bedrijfsgroei

Jij en je team werken hard. Misschien zelfs meer uren dan gezond is. Maar hetzelfde doen levert niet meer hetzelfde resultaat op. Je loopt tegen grenzen aan van wat nu mogelijk is. De werkdruk neemt toe. De kwaliteit van het werk daalt.

Ook de levertijd neemt steeds verder toe. Als je niet oppast komt je bedrijf in een negatieve spiraal terecht. En houd je helemaal geen tijd meer over om leuke dingen te doen náást je werk. Om verder te groeien zal er ‘iets’ moeten veranderen… Maar waar begin je?

Als leider van het bedrijf kijkt iedereen naar jou voor de oplossing

Maar jij begeeft je ook op onbekend terrein. Het kost veel energie en vrije tijd om alles zelf uit te zoeken. Tot nu toe heb je veel zelf kunnen oplossen.


Dit voelt lastiger, omdat er inmiddels zoveel op je af komt. En je wil écht goede keuzes maken om de groei en kwaliteit van je bedrijf te waarborgen.

Wil jij met zelfvertrouwen de volgende stap maken met je bedrijf? Gezonder groeien? 
Betere kwaliteit leveren,
betrouwbare levertijden garanderen,
efficiënter werken?

Dit levert de Z11Scan jou op

Als praktische groeistrategen voor het mkb zijn we ervaren in het inventariseren van de groeipotentie van een bedrijf. Hierbij krijg je concreet advies om de groei in goede banen te leiden. Zodat jij het bedrijf daadkrachtig stuurt richting nog meer succes.

Inzicht in marktpositie

Een overzichtelijk plaatje waarin je in één keer ziet waar je op dit moment staat met je bedrijf en wat je marktpositie is.

Groei als ondernemer

Overzicht in de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen voor je bedrijf, maar ook wat jij als ondernemer kunt doen om zélf te groeien.

De volgende stap

Je hebt inzicht in de noodzakelijke acties om de volgende stap te maken met je bedrijf óf om gezonder te groeien.

Gezonder bedrijf

Zorgen over levertijd of kwaliteit omdat je zo hard groeit? Na de Z11Scan weet jij welke stappen je direct kunt nemen om de beste kwaliteit voor je klanten te garanderen.

Wil jij exact weten waar je groeipotentie ligt én welke stappen je moet zetten voor verantwoorde groei?

Deze ondernemers zijn enthousiast over de resultaten van de Z11Scan

Jochem van Kapel

Directeur Less or More

De Z11Scan was het startpunt van een belangrijk verbetertraject voor Less or More. In slechts een paar dagen werd de kern van het bedrijf in kaart gebracht; wat gaat er goed, wat kan er moet er beter? Veel wisten we onbewust misschien al wel, maar de Z11Scan maakt dit concreet. Waardoor we er direct op konden acteren.

Fennard Drenth

Drendabel

De groeistrategen van Z11made maken met een Z11Scan duidelijk waar de verbeterpunten in je organisatie liggen. Wij hebben er veel aan gehad.

Bastiaan de Groot

Directeur ABC Scherm

Mark Govers

Directeur Amisel

Wat kun je verwachten van de Z11Scan?

Interviews met sleutelpersonen

Door te praten met verschillende mensen binnen én buiten je organisatie krijgen we een veelzijdig beeld. Hoe heb je de zaken georganiseerd? Wat is al top en waar liggen verbeterkansen?

Analyse van resultaten

We brengen in kaart hoe je scoort op de stuurgebieden Strategie & Beleid, Managen van Mensen, Middelen en Processen, Leiderschap, en Verbeteren & Vernieuwen. Zijn jullie klaar voor de volgende stap?

Niveau t.o.v. andere bedrijven

Wat is jullie positie in vergelijking met een grote groep bedrijven die al in kaart is gebracht? We kijken naar de resultaten op het gebied van klanten, partners, leveranciers, medewerkers, maatschappij, bestuur en financiën.

Concrete aanbevelingen

Je krijgt advies per stuurgebied. We laten zien welke stappen je kan nemen om gezond te groeien met je bedrijf.
Deze vervolgprojecten kun je zelf oppakken, maar ook onder onze begeleiding uitvoeren.

Wil jij sneller de route vinden naar gezonde bedrijfsgroei?

Groeien kan op vele manieren. Als mens, als organisatie of in omzet. Als je eenmaal weet waar je kansen liggen, dan kan je grote stappen maken. Dankzij de ervaren blik van onze experts ontdek je nieuwe mogelijkheden en oplossingen. 

Met ons concrete advies op zak ga je doelgericht aan de slag. Je weet precies wat je moet doen om verder te groeien met behoud van kwaliteit.

Benieuwd of de Z11Scan wat voor je is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Naam
Emailadres
Bericht
0 of 350