Waarom doe ik wat ik doe

Z11scan of zelfscan

Inzicht en overzicht: hoe krijg je weer grip op de groei van je bedrijf?

Wil jij weten aan welke knoppen jij kunt draaien om weer grip te krijgen op de groei van je bedrijf en het werkplezier van jou en je medewerkers? Onze experts stellen met de Z11Scan vast waarin en hoe jouw bedrijf gezond door kan groeien.

Ben jij bijna dag en nacht met je bedrijf bezig?

Als ondernemer ben je trots op je bedrijf. Zeker als je dienst of product aanslaat en het aantal klanten snel toeneemt. Je wil topkwaliteit leveren aan je klanten. Maar je vindt het ook belangrijk dat je personeel gemotiveerd blijft én dat er ook wel wat vrije tijd voor jezelf overblijft. 

Toch heb jij ongetwijfeld met een van deze vraagstukken te maken...

  • Hoe kan ik die topkwaliteit aan een groeiend aantal klanten blijven leveren, terwijl het zo druk is?
  • Wanneer kan ik zonder schuldgevoel ook eens een middag vrij nemen? 
  • Hoe kan ik de onrust die ik op dit moment voel verminderen?
  • Hoe krijg ik het overzicht en de regie weer terug, zowel in mijn zaak als thuis? 
  • Wat kan ik doen om niet alleen mijn personeel tevreden te houden, maar ook mijn gezin, familie, vrienden?
  • Hoe blijf ik de bevlogen en energieke leider die ik nu ben?

Ondernemers die wij de Z11Scan adviseren, worstelen met zulke vragen. Herken je er één of meer van?
Dan nodigen we je uit om hieronder de ervaringen van andere ondernemers met de Z11Scan te bekijken.

Waarom een scan van je bedrijf?

Fijn dat het personeel nu ook achter onze beslissingen staat!

"Wij dachten goed te luisteren naar ons personeel, maar dit bleek niet het geval te zijn. Door de Z11Scan is de sfeer veel prettiger geworden. Andere verbeteringen leverden ook direct resultaat op. Het gaf rust om te weten dat je verbeteringen door aan het voeren bent waar het personeel ook achter staat."

Hans Borsboom
Amisel

De groeistrategen van Z11made maken met een Z11Scan duidelijk waar de verbeterpunten in je organisatie liggen. Wij hebben er veel aan gehad.

drendabel-logo-website
Fennard Drenth
Drendabel
De scan geeft je inzicht in de ontwikkeling van je bedrijf

Je krijgt inzicht in hoe je gezond groeit, nu én in de toekomst. Onze experts evalueren waar je nu staat. Je krijgt concreet advies, afgestemd op jouw uitdagingen, bedrijf en toekomstplannen. Hierdoor krijg je het overzicht en de controle terug. Zodat jij ’s nachts niet meer hoeft te piekeren over je aanpak. Waardoor er tijd vrijkomt voor jezelf, je partner / gezin en je vrienden.

je weet waar je kunt beginnen, ondanks alle drukte

Jij en je team werken hard. Misschien zelfs meer uren dan gezond is. Maar hetzelfde doen levert niet meer hetzelfde resultaat op. Je loopt tegen de grenzen aan van wat nu mogelijk is. De werkdruk neemt toe. De kwaliteit van het werk daalt. Ook de levertijd neemt steeds verder toe. Als je niet oppast komt je bedrijf in een negatieve spiraal terecht. En houd je helemaal geen tijd meer over om leuke dingen te doen náást je werk. Om verder te groeien zal er ‘iets’ moeten veranderen… Maar waar begin je?

De z11scan geeft jou oplossingen die je misschien zelf niet had kunnen bedenken

Als leider van het bedrijf kijkt iedereen naar jou voor de oplossing. Maar jij begeeft je ook op onbekend terrein. Het kost veel energie en vrije tijd om alles zelf uit te zoeken. Tot nu toe heb je veel zelf kunnen oplossen. Dit voelt lastiger, omdat er inmiddels zoveel op je af komt. En je wil écht goede keuzes maken om de groei en kwaliteit van je bedrijf te waarborgen.

Bastiaan de groot

 abc scherm 

mark govers

 amisel 

Wil jij met zelfvertrouwen de volgende stap maken met je bedrijf? Gezonder groeien? Betere kwaliteit leveren, betrouwbare levertijden garanderen, de sfeer in je bedrijf verbeteren?

Dit levert de Z11Scan jou op

Als praktische groeistrategen zijn we ervaren in het inventariseren van de groeipotentie van een bedrijf. Je krijgt concreet advies om je groei in goede banen te leiden. Zodat jij het bedrijf daadkrachtig stuurt richting nog meer succes.

Inzicht in marktpositie

Je hebt in één oogopslag helder waar je op dit moment staat met je bedrijf en wat je marktpositie is.

Groei als ondernemer

Overzicht in de sterktes, zwaktes, kansen en bedreigingen voor je bedrijf, maar ook wat jij als ondernemer kunt doen om zélf te groeien.

De volgende stap

Je hebt inzicht in de noodzakelijke acties om de volgende stap te maken met je bedrijf óf om gezonder te groeien.

Gezonder bedrijf

Zorgen over levertijd of kwaliteit omdat je zo hard groeit? Na de Z11Scan weet jij welke stappen je direct kunt nemen om de beste kwaliteit voor je klanten te garanderen.

Gaby Zuidema

Bij Z11made mag je je kwetsbaar opstellen. Ook als ondernemer mag je leren; het is oké en niet stom als je niet alles weet. Als je groeit, doe je heel veel al wel goed! Door Z11made zie ik in met welke (kleine) aanpassingen ik nog grote slagen kon maken. Zo struikel je niet, maar ga je vooruit. Wat een waardevol traject.

Gaby

Less or more

De Z11Scan was het startpunt van een belangrijk verbetertraject voor Less or More. In slechts een paar dagen werd de kern van het bedrijf in kaart gebracht; wat gaat er goed, wat kan er moet er beter? Veel wisten we onbewust misschien al wel, maar de Z11Scan maakt dit concreet. Waardoor we er direct op konden acteren.

Jochem en Tim

Wij hebben geweldig samengewerkt met Z11made. Mijn vrouw Susan en ik hebben nu overzicht en rust. We hebben eindelijk weer eens het gevoel dat we ons werk af hebben. Dat is lang geleden! En ondanks dat hebben we de omzet verdrievoudigd. Én we zijn weer eens samen gaan varen, voor het eerst na zoveel jaren hard werken! 

Frank

Benieuwd of de Z11Scan wat voor je is? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Groeien kan op vele manieren. Als mens, als organisatie of in omzet. Als je eenmaal weet waar je kansen liggen, dan kan je grote stappen maken. Dankzij de ervaren blik van onze experts ontdek je nieuwe mogelijkheden en oplossingen. 

Met ons concrete advies op zak ga je doelgericht aan de slag. Je weet precies wat je moet doen om verder te groeien met behoud van kwaliteit.