TRI

Partnership uitgelicht 

Logo Teamrol indexator

Ondernemers die groeien, hebben veel ballen hoog te houden. Iedereen wil wat van je en verdient je aandacht: de organisatie, het team, je leveranciers en klanten. En er is natuurlijk ook nog een privé leven. Niet verwonderlijk dat het soms lastig is om de rust in je hoofd te bewaren. Dit is waar het team van Z11made begint: rust creëren. Dit is de basis voor succes!

Wanneer een organisatie groeit, gaan er veel zaken veranderen. Er ontstaat verschil tussen kunnen en willen. Het team wordt groter en de organisatie moet meer proces gestuurd worden. Als dit niet goed gemanaged wordt, ontstaat er onduidelijkheid bij zowel de leider als het team. Dit is wat we horen van ondernemers:

  • ‘Het is nog niet zo makkelijk om mijn team los te laten; ze luisteren niet goed naar elkaar en er zijn soms conflicten’
  • ‘Ik heb teveel ballen in de lucht en daardoor af en toe te weinig tijd voor mijn mensen’’
  • ‘Mijn mensen staan stil als ik er niet ben’
  • ‘Hoe zorg ik ervoor dat mijn mensen de goede dingen doen en de dingen waar ze goed in zijn?’

Zodra de ondernemer rust ervaart, ontstaat de mogelijkheid om de uitdagingen in het team aan te gaan. Hier hebben Teamrol-Indexator en Z11Made elkaar gevonden en de handen ineen geslagen: samen maken we op dit vlak het verschil voor ondernemers en hun teams.

Ben jij benieuwd hoe jouw team beter kan functioneren en wat dit voor jou als ondernemer oplevert, neem dan vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag verder.

Voor Z11made staat alles in het teken van de ondernemer en de onderneming uit deze branches. Wij stellen ons netwerk, onze producten en onze kennis ter beschikking. Wij voelen ons mede verantwoordelijk voor de realisatie van jouw droom. Naast training en begeleiding beschikken wij over een netwerk waarmee 95%  van alle (niet product specifieke) vragen kunnen worden beantwoord. We selecteren professionele, ervaren partijen. En regelen prijs en condities waardoor je onze partners met een gerust hart in kunt zetten. Ook zij zetten je als ondernemer en jouw onderneming centraal! Vanuit onze kennis en ervaring met ondernemers, beschikken we over hulpmiddelen, die we via een toolbox ter beschikking stellen. Hiermee kun je zelf aan de slag. Kom je er even niet uit, dan helpen wij je graag. Je wilt voortdurend verbeteren, wij combineren de frisse blik van de consultant en de daadkracht van de ervaren interim manager met ’s werelds beste verbeterprogramma’s: Total Productive Management, Lean Management en Six Sigma.

Door deze combinatie kennen we de 'verbetervalkuilen' en zorgen we (samen met jou) voor forse en duurzame verbeteringen. Zoals bij een klant die verbetering van de productiviteit met vijftig procent realiseerde in vier maanden en dat niveau jaren later nog steeds heeft.

Onze netwerkpartners

Onze beste partners zijn mkb-ondernemers. Op de site zijn de branches vermeld.