Lean

januari

21

door Z11made // in Blogs

minuten

Ik wil het leren.

Ben je op zoek naar een verdieping in kennis of vaardigheden, om je bedrijf verder te laten groeien? Wij hebben diverse opleidingen voor ondernemers, directies, managers en medewerkers op het gebied van kennis en vaardigheden. Deze trainingen worden gegeven in kleine groepen waarbij maatwerk wordt geleverd, zodat je er direct mee aan de slag kunt binnen je bedrijf. We leren niet voor een diploma, maar voor het praktisch kunnen toepassen, zodat je kunt doorgroeien.

Onderstaande workshops worden het meest gegeven. Voor andere workshops, neem even contact met ons op.

Bedrijfsplan in drie dagen

Leergang managen

Inzicht in cijfers

Meten is weten!

Workshop Lean

Training key value drivers

Waardestroom-analyse

Strategiegesprek

Waaraan kun jij meer aandacht geven, zodat je meer actie in je zaak krijgt en meer rust in je hoofd? Vraag een gratis gesprek aan, zodat wij met je mee kunnen denken en je een onderbouwd advies kunnen geven.

Lees meer over dit onderwerp:

Over de auteur, Z11made

Actie in je zaak, rust in het hoofd.
Onze bewezen Zelfmade (Z11made)-formule biedt praktische handvatten om snel groeiende mkb-bedrijven adequaat te ondersteunen.

Wil jij even sparren over jouw situatie? Vraag dan een gratis gesprek aan. In dit gesprek komen we snel tot de kern, ook al vuur je nog zo'n berg informatie op ons af. We geven je direct wat tips die je lucht geven en je helpen om een stap in de goede richting te zetten.