En nu…wil ik iets voor mezelf

2020-12-01

door Z11made // in Achtergrond

minuten

Ik liep er al een paar jaar over te denken en te worstelen binnen de organisatie waar ik werkte. Dat keurslijf en dat doen wat anderen willen, ik was er wel een beetje klaar mee. Nu wil ik het zelf doen, zelf ervaren, dezelfde dingen doen, dezelfde fouten maken. Kortom, ik was toe aan iets voor mezelf.

Ik had inmiddels veel kennis en ervaring opgedaan maar hoe kon ik die kennis en ervaring nu expliciet gebruiken? Hoe kon ik ervoor zorgen dat ik producten kreeg die je kon verkopen? Hoe kon ik ervoor zorgen dat ik iets meer was dan ik alleen. Hoe kon ik zorgen dat er continuïteit was als ik ziek werd? Allemaal vragen die bij me op kwamen. Het belangrijkste was misschien nog wel hoe kon ik mezelf blijven ontwikkelen, zodat ik toegevoegde waarde kon blijven leveren aan mijn klanten.

Door een oud-collega werd ik gewezen op Z11-Made. Dit was een bedrijf die zich bezig hield met de problemen van groeiende bedrijven. Groeiende bedrijven zijn de bedrijven voor de toekomst. Het verder helpen van deze bedrijven sloot aan bij wat ik voor ogen had.

Naast dat Z11-Made een doelgroep had waar ik graag in wilde werken, had het ook de persoonlijke ontwikkeling waar ik zo naar op zoek was. Z11-Made beschikt over een hele mooie methode om groeiende bedrijven verder te helpen. Naast het enorme netwerk hebben de partners ook zelf nog specialisme waardoor je eigen kennis nog verder kan worden vergroot ideaal om ondernemers te helpen.

Ben je tussen de 35 en de 50 en op zoek naar een eigen stukje ontwikkeling? Wil je zelfstandig werken en lijkt het je leuk om in deze doelgroep te werken of ken je iemand waarvoor dit iets is? Z11-Made is nog op zoek naar een aantal partners voor een paar regio's. Nieuwsgierig geworden? Neem dan contact met ons op.

Strategiegesprek

Waaraan kun jij meer aandacht geven, zodat je meer actie in je zaak krijgt en meer rust in je hoofd? Vraag een gratis gesprek aan, zodat wij met je mee kunnen denken en je een onderbouwd advies kunnen geven.

Lees meer over dit onderwerp:

Over de auteur, Z11made

Actie in je zaak, rust in het hoofd.
Onze bewezen Zelfmade (Z11made)-formule biedt praktische handvatten om snel groeiende mkb-bedrijven adequaat te ondersteunen.

Wil jij even sparren over jouw situatie? Vraag dan een gratis gesprek aan. In dit gesprek komen we snel tot de kern, ook al vuur je nog zo'n berg informatie op ons af. We geven je direct wat tips die je lucht geven en je helpen om een stap in de goede richting te zetten.