Feedforward: grip op groei en rust in je hoofd

oktober

14

door Z11made // in Blogs

minuten

Met feedforward krijg je grip op groei én meer rust in je hoofd.

He jij ondernemer, hoe gaat het? Heb je het druk maar dan vooral in je hoofd en wil je personeel ook nog van alles? Op zich terecht maar wat is het toch veel.

Een doorsnee dag; klanten, inkoop, je orderportefeuille, interne processen, ideeën die je nog hebt, online marketing, productie, administratie, een stukje teambuilding én medewerkers die continu van alles en nog wat aan je vragen. Kunnen ze dan zelf helemaal niets oplossen?

Wellicht een groepsgesprek met alle mensen, zou dat impact hebben? Maakt zo’n gesprek voor jou en je team een duidelijk verschil op de lange termijn? En de eventuele voortgang die jullie boeken, wordt die ook geborgd?

Ontdek onze feedforward methode zodat jouw team zich verder ontwikkelt en jij rust in je hoofd krijgt. Door structuur en overzicht aan te brengen in de ontwikkeling van je team en organisatie kun jij zien wat echt nodig is (urgent en belangrijk) en wat de bijzaken zijn.

Om dit te bereiken is er vertrouwen nodig, vertrouwen tussen jou en je team. Dit is de basis om te werken aan betrokkenheid, commitment en duurzame ontwikkeling. Ontdek waar je het over moet hebben om vertrouwen, ontwikkeling en zelfredzaamheid te stimuleren bij je personeel. Pak door en creëer rust door te doorgronden waar je mee aan de slag moet.

De feedforward methode is gratis te downloaden op de site van onze partner Teamrol-Indexator. Het helpt je structuur en overzicht aan te brengen. Organiseer met feedforward de ontwikkeling van jouw mensen!

Bijkomende voordelen:

  • Meer rust in je eigen hoofd
  • Een groeiende zelfredzaamheid en betrokkenheid van jouw personeel
  • Toenemend eigenaarschap van je medewerkers in hun ontwikkelrichting

Klinkt dit goed?

Download dan nu de feedforward methodiek bij onze partner Teamrol-Indexator via deze link!

Logo Teamrol indexator

Strategiegesprek

Waaraan kun jij meer aandacht geven, zodat je meer actie in je zaak krijgt en meer rust in je hoofd? Vraag een gratis gesprek aan, zodat wij met je mee kunnen denken en je een onderbouwd advies kunnen geven.

Lees meer over dit onderwerp:

Over de auteur, Z11made

Actie in je zaak, rust in het hoofd.
Onze bewezen Zelfmade (Z11made)-formule biedt praktische handvatten om snel groeiende mkb-bedrijven adequaat te ondersteunen.

Wil jij even sparren over jouw situatie? Vraag dan een gratis gesprek aan. In dit gesprek komen we snel tot de kern, ook al vuur je nog zo'n berg informatie op ons af. We geven je direct wat tips die je lucht geven en je helpen om een stap in de goede richting te zetten.