Amisel Metaal

Amisel Metaal is specialist in het ontwikkelen en vervaardigen van producten of onderdelen gemaakt van staal of non-ferro.

Amisel nam contact met ons op om een Z11Scan te laten maken. Hieronder vertellen zij wat het ze heeft opgeleverd. 

Hans Borsboom

Directeur Amisel

Het eerste contact dat wij met Z11made hadden was op het moment dat wij de motivatie van ons personeel onder de maat vonden. Een derde partij zoals Z11made heeft een onbevooroordeelde mening wat erg waardevol kan zijn. Wij wisten dat er veel veranderingen zouden gaan komen, maar na wat twijfels over de onbekende richting hebben wij ons gefocust op het vertrouwen in de kunde van Z11made.

Door Z11made werd er op een andere manier naar ons personeel geluisterd. We kwamen er achter dat ze vooral bezorgd waren als het even niet goed ging en dat zij het gevoel hadden niet voldoende te kunnen bijdragen als dit nodig was. Door de Z11Scan werd het mogelijk dat zij hun steentje ook bij konden dragen.

Wij dachten goed te luisteren naar ons personeel, maar dit bleek niet het geval te zijn. Door de Z11Scan is de sfeer direct prettiger geworden. Andere verbeteringen leverden direct resultaat op. Het gaf rust om te weten dat je verbeteringen door aan het voeren bent waar het personeel ook achter staat.

We zijn ontzettend blij dat wij kennis hebben gemaakt met Z11made en dat wij zo goed verder zijn geholpen. Het hele proces voelt in het begin als een sprong in het diepe. Het vertrouwen in een goede uitkomst heeft Z11made meer dan waar gemaakt. 

Als jij als ondernemer ook jouw blinde vlekken wilt tackelen, raden we je sterk aan contact op te nemen met Z11made.

Over de auteur
Z11made

Actie in je zaak, rust in het hoofd. Onze bewezen Zelfmade (Z11made)-formule biedt praktische handvatten om snel groeiende mkb-bedrijven adequaat te ondersteunen.

Meer lezen over dit onderwerp? 

Schrijf je in en mis geen enkel artikel 

Groei naar jouw ware potentieel als ondernemer

Schrijf je in voor onze mails over leiderschap en ontvang onze gratis checklist met 40 vragen die je laten ontdekken hoe jij meer bereikt in je ondernemerschap.